Meldt je je aan via de nieuwsbrief, dan krijg je alle nieuwe berichten van A Bowl Of Happiness binnen via e-mail. Als je een RSS Reader installeert (hartstikke makkelijk, er zijn ook apps voor op je browser!) kun je je via deze links aanmelden voor de specifieke categorieën van de site.

De categorieën zijn als volgt opgebouwd:

 • Informatie
  • Duurzaamheid, gezondheid en argumentatie. Deze categorie omvat alle interessante info-posts, feiten, weetjes en uitleg over de vegan denkwijze.
 • Dieren en ethiek
  • Deze categorie staat voor dierenwelzijn, de misstanden in de bio-industrie en informatie en opinie over activisme.
 • Food
  • Natuurlijk deel ik hier voornamelijk de lekkerste recepten, maar ook leuke keuken-tips, informatie over ingrediënten en af en toe een hotspot of twee.
 • Tips en tricks
  • Slimme dagelijkse tips, handige weetjes en leuke lijstjes!
 • Dit en dat
  • Grappige lijstjes, luchtige blogs en persoonlijke artikelen die mijn eigen mening of ervaring weergeven.
 • Nieuws en petities
  • Af en toe deel ik nieuwtjes, petities of belangrijke gebeurtenissen.

Wil je liever via RSS alle berichten ontvangen? Dan kun je je via deze link aanmelden.

a Bowl of Happiness bestaat al sinds februari 2017. Pas in januari 2019 heb ik de keuze gemaakt om aBoH om te zetten naar het format dat het nu heeft. Ik heb al mijn oude blogposts en recepten dan ook met één grote zwiep in de prullenbak gemieterd… Mocht je hier langskomen en je een bult zoeken naar een recept, stuur me even een berichtje. Ik heb een aantal van mijn beter bekeken recepten bewaard, dus die kan ik je sturen!

Als je een vraag hebt doe ik mijn uiterste best om die zo goed mogelijk te beantwoorden! Hoe gek of specifiek de vraag ook is, niet geschoten is altijd mis. Kom je er niet uit met één van mijn recepten? Laat het weten en we zoeken samen uit wat er mis gaat! Ook voor tips of persoonlijke hulp mag je me altijd bereiken. Stuur me even een berichtje of contact me op mijn social media kanalen!

Ik heb er bewust voor gekozen om de reacties uit te schakelen. Enerzijds scheelt dit mij onwijs veel bijhouden en registreren (ik kijk naar jou, privacywetgeving), anderzijds heb ik zelf ook wel door dat ik blog over een onderwerp dat bij veel mensen een bepaalde gevoeligheid en zelfs woede op kan roepen. Nu staat mijn e-mail altijd open voor een redelijke en volwassen discussie. Ik wil je graag mijn zienswijze uitleggen en mijn beweringen onderbouwen met de talloze bronnen en studies die ik achter de hand heb, maar ik vind niet dat mijn lezers hier publiekelijk mee geconfronteerd hoeven te worden. A Bowl of Happiness staat voor haar eigen content en ik heb gekozen om het daarbij te laten. Dat is dan weer het mooie van een eigen stukje internet.

Ik word niet betaald voor mijn product- of restaurantreviews. Wel wil ik melden dat ik het niet uitsluit dat ik ooit gesponsorde posts zal laten verschijnen. Wanneer dit gebeurt zal ik dit duidelijk en zichtbaar aangeven in de post zelf. Mijn policy met gesponsorde posts zal dan ook hetzelfde zijn als hoe ik dit voorheen deed; Ik geef vooraf altijd aan de opdrachtgever aan dat ik het gesponsorde item eerlijk zal beoordelen en wanneer ik niet achter het product sta, ik hier geen post over zal schrijven. Zo blijven mijn reviews altijd eerlijk en betrouwbaar.

Je zult zien dat er ook negatieve reviews op a Bowl of Happiness verschijnen. Het is namelijk belangrijk om in te zien dat wanneer ik een positief productreview schrijf over een ondegelijk product, ik de naam en betrouwbaarheid van mijn blog op het spel zet. Blogposts reflecteren altijd mijn persoonlijke mening en ik sta persoonlijk achter alles wat ik aanprijs; Of deze posts nu gesponsord zijn of niet.

Bij mijn informatieve blogs waar ik veel gebruik maak van statistieken, maak ik ook gebruik van bronvermelding. Deze is te herkennen aan de cijfertjes die gemarkeerd in de tekst te vinden zijn. Soms komen er ook artikelen online, zoals over dierenwelzijn, waar geen bronvermelding aan vastzit. Ondanks dat check ik alles wat ik als feit online zet, dus mocht je ergens aan twijfelen of je afvragen hoe het precies zit, schiet even een berichtje mijn inbox in. Krijg je van mij een literatuurlijstje terug.