2pcs Metalen Vintage Egyptische Wijn Glas Creatieve Drank Huishoudelijke Kleine Gepersonaliseerde Cocktail Sip Metalen Kop Koffie Kopjes 5Z

Nieuw product

€8.04

€16.41

-51 %

Op voorraad

Tags:

banden cups, kungfu thee kop, kopje koffie, retro steen cup, sunglass vrouwen, beker glas, kopje koffie stencil, kom thee, sip telefoon, stel thee

Product: Metalen Vintage Egyptische Wijn

Diameter: 4,2 CM

Hoogte: 6,2 CM

Capaciteit: 100 ML

Shopping gids informatie:

Beste kopers en vrienden, van harte welkom voor een bezoek aan mijn winkel en kopen onze producten.Onze producten worden vervaardigd door fabrikanten, met een zeer betrouwbare kwaliteitszorg en esthetiek die zeer bevredigend voor u is.

Er zijn een aantal gegevens die ik nodig heb om op te letten.Ik ga uitgebreide hier.Ik hoop dat je kunt bladeren door:

Één: De grootte van het product gemeten wordt handmatig door ons en er zullen enkele afwijking.Gelieve te begrijpen.

Twee: De kleur van het product is gemaakt door onze medewerkers persoonlijk.Er kan een bepaalde kleur verschil.Echter, het originele product is erg mooi.Gelieve release voor een aankoop.

Drie: Onze producten zijn machine punten.Er kan een bepaalde hoeveelheid van een fout, maar u kunt erop vertrouwen dat u ontvangt als een korte-pakket, vertel het me via e-mail, dan geef ik je een bevredigend antwoord.

Vier: Indien het pakket dat u heeft ontvangen kan worden beschadigd, gelieve te zijn zeker nemen de hele video wanneer u het pakket opent en stuur het naar ons op.Wij geven u enkele vergoeding.

Vijf: Wanneer u een product bestelt, indien er sprake is van informatie die u niet kunt lezen, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.Onze klantenservice geeft u het eerste antwoord.

Zes : Als u goede suggesties voor onze shop, stuur ons dan alstublieft onze klantenservice is snel en correct.We perfect het voor de eerste keer en het beter te doen.Laat u een zeer aangename ervaring.

Tot slot ik wens u een gelukkig winkelen!

Functie Eco-Vriendelijk
Metalen Type zink Legering
Techniek Gravure
Model Aantal J001
Type Wijn cup
Hoeveelheid 2
Materiaal Metaal
Merknaam EUDILOVE
Certificering SGS

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd