Big pack 560g. Krijt naturel, wit, stukken, krijt voor voedsel, krijt eten. Verzegelde verpakking. Heerlijk

Nieuw product

€6.53

Op voorraad

Tags:

schoolbord krijt, bot potlood, grafiet potlood, mini potlood set, rotring pennen, potloden, hoge grafiet potloden, potlood regenboog, stof potlood, krijt houder, mechan potlood

Gesloten verpakking

Het gewicht van een pakket netto-560 G.

Kwaliteit Certificaat, komt Overeen met GOST 17498-72!!!

Zeer hoge mate van witheid!

Massa fractie van kooldioxide Кальция-98, 05%.

Indien Ingesteld, wordt Het 6 pack Door 110g.Alaska, de Odyssee, de legende van Atlantis, berg Sovjet-unie.Smaak: Krijt "Alaska"-zacht, met een krupinka, melova Krijt "Odyssee"-massief, crème, wit, uniform, zonder zand Krijt "legend" -Zachte, melova, zonder een crinkle Krijt "Atlantis"-stevige, uniforme, zonder een crinkle, zoals een whitewash Krijt "berg"-zachte, Melova, met een larynka, snel meloenen, splitst.Krijt "Sovjet"-hout, zacht, beltoon, melova.

Als u houdt van het eten van krijt niet mogelijk is, dan van alle soorten krijt, vervaardigd door de industrie, is het beter om te kiezen voor de natuurlijke kalk geproduceerd in een krijt steengroeve of de farmaceutische equivalent "calcium gluconaat".

DE peopleIt wordt beschouwd als de meest pure krijt van alle geproduceerde, het heeft de hoogste graad van witheid, die alleen kan worden bereikt op krijt.

Heeft een air-structuur.Goed schrijven.Eenvoudig разламывается.Podatliv op druk of peretirania.Als het nat is, het ruikt naar beton.Zeer vuile handen.

De fysisch-chemische eigenschappen en de samenstelling bevestigd zijn door de fabrikant van het kwaliteitscertificaat.

Oorsprong RU(Oorsprong)
Type Mechanische Potloden

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd