5-in-1 USB-Elektrische Verwarming Pads 3 Versnelling Regelbare Temperatuur Carbon Fiber Verwarmde Kleding Pad in de Winter te Verwarmen Vest Jas Pads

Nieuw product

€3.24

€4.56

-28 %

Op voorraad

Tags:

mannen safari vesten, model heren vesten, tool vest kinderen, mannen tank vesten, mannen val fashion vesten, mannen retro vesten, mannen broeken vesten, heren bodywarmer vesten, mannen camoufleren vesten, tool vest geweldig

Beschrijving:

*1. Weerstand: 5V

*2. Spanning: Max. 5 V

*3. Dikte: 0.5 mm

Kenmerken:

*1. 1 schakelaar regelt 5 pads.Druk op de knop en houd deze gedurende 3-5 seconden ingedrukt om het toestel in te schakelen en uit te schakelen.Rood licht voor het op hoge temperatuur van 45-50 ° c, wit licht voor middelgrote temperatuur van 40-45 ° c, blauw licht voor lage temperatuur van 35 tot 40 ℃.Aarzel dan niet rechtstreeks aansluiten op huishoudelijke voeding, adapter, enz..

*2. Gemakkelijk te gebruiken.Je kunt het direct in jassen, vesten en andere kleding gebruikt voor de verwarming en de verwarming met 5V-de mobiele macht.Geschikt voor: kleding, vesten, jassen, dierenmanden en andere DIY verwarming kleding.

*3. Opvouwbaar, waterbestendig tot een bepaalde mate, gelijkmatig verwarmd, wasbaar, maar niet worden ondergedompeld in water voor een lange tijd.De lucht drogen.

*4. Licht en draagbaar, gemakkelijk te dragen in de winter voor outdoor camping of andere activiteiten.Ook geschikt voor mensen die bang zijn voor de kou.

*5. Gebruik het niet in een vochtige omgeving.Droog voor gebruik.Trek de stekker wanneer u het niet gebruikt.

Let op:

*1. Neem dan niet de stekker van de USB-poort direct in de adapter.

*2. Gelieve deze niet te gebruiken terwijl u slaapt.

*3. Raak de huid direct.

*4. Plaats niet in de buurt van het vuur.

Pakket Is Inclusief:

1 x Hoofd Pads

Weerstand 5V
Spanning Max. 5 V
Type Pocket, Multi Tools
Oorsprong CN(Oorsprong)
Dikte 0,5 mm

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd