Cross stitch kits Borduurwerk borduurwerk stelt 11CT water oplosbare canvas patronen 14CT Bloemen-stijl Heerlijkheid NCMF212

Nieuw product

€15.75

€29.17

-46 %

Op voorraad

Tags:

cross stitch, 5d diamond schilderij vrede, cross stitch kit vaas, MAGIART, canva magic, crossstitch, a4 karton, amishop, cross stitch kits 14ct religieuze, muay thai tiger

Cross stitch kits Borduurwerk borduurwerk stelt 11CT water oplosbare canvas patronen 14CT Bloemen-stijl Heerlijkheid NCMF212

Merknaam: MAGIART

Naam van het Product: Cross stitch kits

Toepassing: home/hotel/kantoor decoratie & cadeau

Materiaal van draden: cotton&silk

Borduurwerk Bereik: Volledige

Canvas type: Monomeer

TIPS 1: De feitelijke grootte van het product kan variëren van 1 tot 3 cm van de grootte van het tekenpapier.Dit is normaal.

Over threads aantal stuks: 30% meer hoeveelheid draden, absolute genoeg.

TIPS 2: Een borduurgaren kunnen worden onderverdeeld in 6 delen.Voor 11ct, gebruik dan 3 bundels steek en 2 draden voor een steek terug.Voor 14ct, gebruik dan 2 bundels steek en 1 strengen voor een steek terug.Gebruik de draden in te vouwen, anders is het borduurgaren zal niet genoeg zijn.

TIPS 3: Omdat het aantal ' cross stitch kleuren is meestal 30~45, het effect van het patroon na het borduurwerk af is, is het zeker niet zo goed als de originele foto, en soms het patroon kan worden vervormd.Dit is normaal.

Echter, in het algemeen, de patroon effect van een grotere cross-stitch is beter dan die van een kleiner patroon.

Product Samenstelling :

1. Draad

2. Bedrukt doek (alleen 11ct)

3. Kan niet afdrukken canvas (alleen 14ct)

4. Toolkit

5. Papier tekeningen (alleen 11ct volledig geborduurd en 14ct )

6. Draad kaart

Katoenen draad

Gezond

Met behulp van de originele eco-katoen in Xinjiang, China,het Gebruik van twee keer flamberen technologie,Geraffineerd van 18 processen,het bereiken van hoge sterkte, een goede glans, vervagen niet,niet gemakkelijk op te stapelen het perfecte kwaliteit.

Zijden draad

Glitter

Zijden draad is gemaakt van katoen tekenen, siliconen olie, hoge stabiliteit van de stereotypen en verven,Met zijdeachtige glans en textuur,Licht van kleur, sterk gevoel van drie-dimensionale,Het afgewerkte beeld is levensecht.

Gedrukt Canvas

Hoge precisie

De 11CT canvas met de wereld van de geavanceerde apparatuur met hoge precisie,het Afdrukken is zeer accuraat,Absoluut geen bias,De kleur is helder en gemakkelijk te identificeren.

Bedrukt Canvas

Hoge kwaliteit

De 14CT doek is gemaakt van hoogwaardig katoen wit doek, dat is hard en zacht, waardoor uw borduurwerk makkelijker en leuker te maken.

Naalden

Robuust

Het gebruik van de originele koreaanse professionele borduurnaalden,Ruig, hard te vervormen bij het buigen.De naald punt is zuiver,de naald tip geforceerd voegt de vinger buik ook niet verwonden de hand,Het ronde hoofd beschermt de handen.

Klaar Effect

Het volgende patroon is het effect wanneer het borduurmotief klaar is en is alleen ter referentie.Let op: het borduren effect zal zijn, is afhankelijk van de stijl van de foto, de grootte van het patroon, het niveau van de borduurster, enz.

canvas en threads

CT geeft het aantal vakjes in een inch (2,54 cm).Hoe kleiner het getal, hoe groter het netwerk, hoe groter het aantal en de kleinere het rooster.

9 CT verwijst naar een inch inclusief 9 rooster, borduren met 4 strengen borduurgaren, back-steek met 3 strengen borduurgaren, het weven is zeer eenvoudig, geschikt voor de pure beginner;

11CT is een inch inclusief 11 rooster, borduren met 3 strengen borduurgaren, back-steek met 2 strengen borduurgaren,

weven moeite matig, geschikt voor beginners, bedreven;

14CT is een inch met inbegrip van 14 lattice, borduren met 2 strengen borduurgaren, back-steek met 1 strengen borduurgaren,

weven moeilijker, geschikt voor de bedreven.

Afbeelding

Illustratie van het hele borduurwerk methode

Voorzorgsmaatregelen

1. de stof gevouwen twee keer, de vorming van "tien" word plooi, op zoek naar het middelpunt van de kruising, volgens de tekening van het centrum punten met label nummer van de lijn, de bijbehorende borduurgaren naald, in het centrum van de stof van de naald te borduren.

2. Aan het begin en einde niet knoop van de naald, gereserveerd ongeveer 1 cm van de draad en druk op de achterkant van de stof.

3. een vierkant vormt een steek volledige steek, de kleur van het blok in de figuur vertegenwoordigt niet de werkelijke borduurwerk lijn kleur.Geef het nummer van de lijn, volgens de regel van de keuze van borduurwerk lijn.

4. eerste geborduurd minder, na het vullen van de meer.Voor een groot gebied van kleur, eerst de omtrek geborduurd uit, en vul vervolgens in.Voor patronen die slechts twee of drie kleuren en regelmatig steken, kunt u werken met meerdere naalden tegelijk.

5. Het naaien moet worden vermeden van het ene gebied naar het andere ver uit elkaar.Omdat het borduren van de lijn achter het doek, vooral de donkere lijnen, zal verschijnen op de voorkant van het doek, dus neem finish in een gebied eerst, dan beginnen met het borduren van een ander gebied.

6. borduur de richting consistent te zijn, om te schetsen van de contouren om het werk meer levendig, in het borduren schema vult de laatste stap is de haak van de rand.

1. Als u vragen heeft, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.En wij beantwoorden binnen 24 uur, behalve in het weekend.

2. Als er problemen naar je toe komt, maak je geen zorgen.U kunt eerst contact met ons op.We beloven dat We zullen proberen al het mogelijke om u te helpen.

3. Let op het tijdsverschil tussen ons.We werken in China.

De Time Table van onze tijd Werken.

Veel voorkomend probleem

1.Waarom doet de cross-stitch nadat ik de finish niet overeenkomen met de afbeelding van het product?

Omdat het aantal ' cross stitch kleuren is meestal 30~45, het effect van het patroon na het borduurwerk af is, is het zeker niet zo goed als de originele foto, en soms het patroon kan worden vervormd.Dit is normaal.

Echter, in het algemeen, de patroon effect van een grotere cross-stitch is beter dan die van een kleiner patroon.

product nummer NCMF212
Stijl Moderne
Merknaam MAGIART
Canvas Wijze Van Verpakking Gevouwen
Frame No
Plaats van productie zhejiang, china
Materiaal 100% Katoen
Gebruik Schilderijen
Canvas Type Monomeer
Naam van het Product cross stitch kits
Oorsprong CN(Oorsprong)
Type Pakket
Patroon Type Bloemen
Borduurwerk Assortiment Volledige Borduurwerk
Verpakking Gekleurde Doos

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd