Warme Hamster Hangmat Hangen Bed Huis de Winter Kleine Dieren Eekhoorn Cavia ' Double-layer Pluche Katoen Nest dierbenodigdheden

Nieuw product

€2.43

€3.86

-37 %

Op voorraad

Tags:

accessoire cavia, chinchilla huisdier, guenia varken accessoires, cavia hangmat m, cavia speelgoed, kooi van de cavia, hangmat huisdier, idepet cavia, bed cavia, hamster kooi

Bullet Punten:

1、Tunnel nest hangmat: Super zacht Arctic velvet is warm en comfortabel, niet-irriterend voor de pet van de huid.

2、Charmant en comfortabel: Dit soort van tunnel-vormige nest kunt niet alleen spelen, maar ook dienen als een schuilplaats voor het slapen.

3、Design: hamster tunnel heeft 3 haken, die kan worden opgehangen in een kooi of op andere plaatsen te maken van verschillende vormen.

4、Maken volledig gebruik van de ruimte: het Bieden van een comfortabele ruimte voor hamster huisdieren, en het verhogen van de privacy en de veiligheid van huisdieren.

5、Geschikt voor: Hamsters, honing zweefvliegtuigen, cavia ' s, papegaaien, nertsen, eekhoorns en andere kleine huisdieren.

Kenmerken:

1. Tunnel nest hangmat: Super zacht Arctic velvet is warm en comfortabel, niet-irriterend voor de pet van de huid.

2. Charmant en comfortabel: Dit soort van tunnel-vormige nest kunt niet alleen spelen, maar ook dienen als een schuilplaats voor het slapen.

3. Ontwerp: Deze hamster tunnel heeft 3 haken, die kan worden opgehangen in een kooi of op andere plaatsen te maken van verschillende vormen.

4. Maak volledig gebruik van de ruimte: het Bieden van een comfortabele ruimte voor hamster huisdieren, en het verhogen van de privacy en de veiligheid van huisdieren.

5. Geschikt voor: Hamsters, honing zweefvliegtuigen, cavia ' s, papegaaien, nertsen, eekhoorns en andere kleine huisdieren.

Specificatie:

Naam: Hamster Hangmat Klein Huisdier Speelgoed Tunnel Nest Pluche Pet Bed

Materiaal: pluche + Arctic fluweel

Grootte: 50*15cm/19.69*5.91 inch

Gewicht: ongeveer 200g

Geschikt: Geschikt voor kleine huisdieren zoals hamsters, zweefvliegtuigen, cavia ' s, papegaaien, nertsen, eekhoorns, etc.

Paklijst:

1*Pet Bed

Functie 2 Klein Huisdier Speelgoed Tunnel
Model Aantal Hamster Hangmat
Grootte
Voorzien van 4 Huisdieren Zachte Katoenen Fleece Hangmat
Functie 1 Hamster Hangmat
Geschikt
Voorzien van 5 Voor Cavia Kooien
Voorzien van 6 Hangende Huis
Gewicht
Functie 3 Pluche Pet Bed
Materiaal

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd