IR Leren G20S Gyro Stem Afstandsbediening 2.4 G Draadloze Fly Air Mouse voor X96 Mini H96 MAX AM6 Plus Android TV Box vs G50s

Nieuw product

€6.31

€7.01

-9 %

Op voorraad

Tags:

air max nike, air mouse, geval g50s, android box, box tv x96, air keyboard muis, mqx9, tv box x96 max x2, 50cc am6, androu tv box

Over De Voice Control:

1.Als u willen doen, voice search op de app(zoals youtube), om U kunt kiezen voice search app en direct aan de G20.Geen druk op de voice knop op de G20.

2.In ieder geval druk je op de G20-knop stem om te spreken, en U zult het voeren van een Google voice search.

NOTE1: het

Dit is een draadloze air muis met ingebouwde assige gyroscoop en versnelling door de zwaartekracht sensor en fidelity voice input;Het kunnen uitvoeren van de functies van een traditionele afstandsbediening,computer muis en de spel-bewegingscontroller op het android platform.Plug-en-play micro-ontvanger is compatibel met pc,beamer, TV, Home Theater Personal Computer enz.

NOTE2:

De Holding air muis en draaien met je pols wordt omgezet in een beweging van een cursor over het screenand hiermee kunt u de controle van uw computer,beamer en andere entertainment-apparatuur op afstand.

NOTE3:

Ergonomie van de air mouse zal vervangen stationaire computer muis en infrarood-knop van de afstandsbediening geeft u gemak bij het beheren van uw computerand televisie vanuit een positie die het meest comfortabel is voor u.

IR-Learning:

1. Houd de toets "Power" - knop.De air mouse komt IR leren modus wanneer de LED knippert langzaam.

2. Druk op de "power" - knop wanneer u het doel van de IR-zender met de air mouse.Air mouse ontvangt de code met succes als een LED lamp.

3. LED knippert langzaam betekent dat de Air mouse is klaar met leren.

4. Gegevens worden automatisch opgeslagen en het product verlaat de leermodus.

5. Druk op "OK"+ "DEL" om het reinigen van de code.

MERK:

1. Niet-professional zijn verboden gebruik te maken van de test-modus van het product.Onder normaal gebruik, opnieuw installeren van de batterij te herstellen Als het rode licht altijd verlichting.

2. IR-Learning alleen voor de "power" - toets.

3. Dit product is gyroscoop versie.

4.Gyroscoop versie: Swing uw pols om te bepalen van de richting en de beweging van de muisaanwijzer!

Product Details

IR Leren G20S Gyro Stem Afstandsbediening 2.4 G Draadloze Fly Air Mouse voor X96 Mini H96 MAX AM6 Plus Android TV Box vs G50s

Oorsprong CN(Oorsprong)
Kanaal 2
Frequentie 433 MHz
Merknaam SZBOX
Ondersteuning APP No
GYRO Sensing Ondersteuning
Pakket Ja
Gebruik Audio / Video Spelers
Draadloze Communicatie RF
Voice control Ondersteuning
Model Aantal g20

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd