99,9% Van De Erbium Metaal,Erbium ErBeautiful Glanzend Gedestilleerd Kristallen, Ongeveer 2 Gram In Glazen Ampul

Nieuw product

€10.00

€10.53

-5 %

Op voorraad

Tags:

magneet telescop, samarium, gallium zuiver metaal, kit moederbord, huananzhi, zeldzame metalen, metaal indium, 35 magneet, vak, galium metaal

Product Beschrijving

99,9% Van De Erbium Metaal,Erbium ErBeautiful Glanzend Gedestilleerd Kristallen, Ongeveer 2 Gram In Glazen Ampul

Naam: Erbium

Chemische formule: Er

Serienummer: 68

CAS-nummer: 7440-52-0

Familie: 3

Cyclus: 6

Element partitie: f

Atomaire massa: 167.259

Dichtheid: 9.066 g·cm−3

Smeltpunt: 1529℃

Kookpunt: 2863℃

Product kenmerken

Erbium is een zilver-grijze metalen met een smeltpunt van 1529°C, het kookpunt van 2863°C een dichtheid van 9.006 g/cm3; de eerste ionisatie-energie is 6.10 eV.Zachte, niet oplosbaar in water, oplosbaar in zuur.De chemische en fysische eigenschappen van holmium en dysprosium zijn bijna identiek.Erbium is antiferromagnetic bij lage temperaturen, sterke ferromagnetische in de buurt van het absolute nulpunt en een supergeleider.Erbium is langzaam geoxideerd door lucht en water op kamertemperatuur, en de erbium-oxide is rose rood.Zouten en oxiden van roze naar rood.

Toepassing

Erbium kan worden gebruikt als een reactor controle materiaal; Erbium kan ook worden gebruikt als een activator voor sommige fluorescerende materialen.

Opmerking:

①Bulky metalen erbium (999) Na het snijden, het is gevuld met argon gas en glas seal, geen slakken, geen zwart, goede interne metalen glans (voor zover mogelijk binnen het bereik van de kosten van de prestaties, maar niet perfect)

②The grootte van de glazen buis is ongeveer 10*50 mm, en het gewicht van ongeveer 2g is niet erg nauwkeurig.Eigenlijk is het in principe tussen de 1,8-2,3 g.In principe kiest voor 2 kleine stukjes om te gaan, anders wordt het exacte gewicht zal gemakkelijk te produceren in stukjes.

③The effect van het maken van monsters is goed.Argon stralen een helder paars licht onder de elektrische spark zijn bestaan te bewijzen.

Product Details Tonen

Belangrijkste Producten

Diverse metalen grondstoffen en periodieke tabel kubussen, etc.

Na de Verkoop en Feekbacks

Na de Verkoop en FeedbacksYou tevredenheid en positieve feedback is voor ons zeer belangrijk.Laat positieve feedback en 5 sterren als je tevreden zijn met onze producten en service.

Als u problemen heeft met onze producten of diensten,aarzel dan niet om contact met ons op voordat u vertrekt negatieve feedback.We zullen ons best doen om problemen op te lossen en u voorzien van de beste klantenservice.Uw steun is onze voortdurend voorwaarts momentum.

Hartelijk dank!

De Beste Wensen!

Met Gaten No
Model Aantal erbium
Toepassing Industriële Magneet
Vorm Stok
Oorsprong CN(Oorsprong)
Type ZACHT
Composiet Zeldzame-Aardmagneet

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd