Gratis verzending zwarte 9,7 inch Touch Panel Digitizer voor MT97002-V4D MT97002-V4B Tablet Vervangen

Nieuw product

€8.24

Op voorraad

Tags:

a4 glas, ht 70, display ezel, ipod-tablet, android tablet, rk3288 tablet, vriescellen, t231, bq glazen tablet, samsung galaxy tab 10 1 2019 tablet

Beschrijving:

* Compatibel met: MT97002-V4D

* Grootte: 10,1 inch

* Kleur: Zwart/Wit

* 100% Getest voor Verzending

Let op: de kleur die nodig is voor het kopen,Als de kleur niet gemarkeerd is, sturen we het op een willekeurige plaats.Als u niet tevreden bent na ontvangst van de goederen, kunt u terugkeren en het wijzigen van de goederen.Maar met de koper te betalen voor de round-trip transport verzendkosten, lees de beschrijving van het product zorgvuldig,dank u!

Waarschuwing:

*Installatie gids niet inbegrepen, zijn We niet verantwoordelijk voor enige schade toegebracht door installatie van dit accessoire, zorg ervoor dat u weet hoe te installeren voordat bod,Dank u voor uw begrip!

*We kunnen garanderen u heeft ontvangen, zal compatibel zijn met uw tablet,

*Gelieve NIET te kopen als u niet akkoord gaat met Een a+ rang compatibele touch scherm digitizer met verschillende flex kabel nummers als onze titel/beschrijving/foto staten is het aanbod in de markt, dank u!

1. Elk scherm is getest voor verzending & 100% werken;de Reparatie/het Vervangen van oud, gebroken, gebarsten,beschadigde, defecte touch screen.

2. Na ontvangst van de goederen, niet scheurt de film, niet de stok van de lijm op de rug, het testen van de machine verwijder eerst de oude scherm, plaats de nieuwe-scherm en controleer of de gevoeligheid is normaal.Gelieve te zijn zeker om te proberen de machine eerst.Zorg ervoor dat de kwaliteit ok is.Opnieuw installeert.het is gemakkelijk om te branden op het moederbord en het aanraakscherm, zijn wij niet verantwoordelijk.

3.voordat de verbinding test moet de spanning worden losgekoppeld ,Anders zal het branden van het moederbord en het aanraakscherm gemakkelijk.Als het niet werkt, zullen wij niet verantwoordelijk.

product detail:

Tips:

* Touch Panel Digitizer: Als de boven-touch paneel of glas boven gebarsten of gebroken is, maar het beeld onder het is fijn,dan hoeft u alleen het Touch Panel.Zoals weergegeven in de figuur hieronder

* LCD-Display: Als de afbeelding onder het glas is gebroken en de touch pancel is dan NIET alleen een LCD-scherm.Zoals weergegeven in de figuur hieronder

* Volledige Scherm met Touch Panel en LCD-scherm: Als de boven-touch panel is gebroken en het lcd-beeld is een zwarte vloeistof of gebarsten is, moet u een volledig scherm.

verpakking:

Model Aantal MT97002-V4D
Product Type Tablet-Touch Panel
Oorsprong CN(Oorsprong)
Certificering GEEN

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd