Drop Ship&Groothandel DC12V 30A High-Power Brushless Snelheid van de Motor Controller DC 3-fase PWM Regelaar 5 augustus

Nieuw product

€3.14

€4.77

-34 %

Op voorraad

Tags:

pwm regelaar voor vermogen, brushless regelaar, brushless speed motor controller, krachtige borstelloze motor speed controller, festo regulator, regulator pwm 220, brushless motor toerental regelaar, 40a relais, borstelloze ac elektromotor speed controller, 3 fase motor speed control

Functie:

Met micro-single-chip systeem, dit snelheidsregeling kan bereiken eenvoudig systeem programmering, die passen beter high-speed high-power brushless motoren.Het heeft verschillende functies:

1.Veiligheid het Opstarten: om verwondingen Te voorkomen, de motor niet meteen opstart als de potentiometer van de snelheid van de controller is niet in de laagste versnelling, die nodig is voor high-speed high-power motor te beschermen de veiligheid van de gebruiker.

2. Temperatuur Beveiliging: De snelheid controle heeft aluminium heatsink, die een llows het werk bij 30 Een continu.Als de temperatuur bereikt 110 graden celsius, de temperatuur detecteren systeem stuurt een bescherming van het signaal en het systeem zal automatisch daling van 60% vermogen te beschermen snelheid controle en de motor.Het zal weer normaal macht, nadat de temperatuur is gedaald.Ter bescherming van de aandrijving module, deze warmte gedurende lange tijd gebruikt.

3. Het signaal verlies te voorkomen: Automatisch uitgeschakeld wanneer er geen signaal wordt waargenomen van het PWM-signaal generator(potentiometer ).

4. Power Identificatie Systeem: De snelheid controle heeft macht identificatie systeem, dat is ontworpen voor high-speed high-power motoren zoals in het model van het vliegtuig.Het is niet geschikt voor low-power brushless motoren.

5, Programmeren Functies: Met een single-chip controle systeem, werken sommige functies kunnen worden gewijzigd:

een, Startup: Flexibele traag opstarten/direct opstarten

b, Remmen: Reverse laden snelstop/gratis remmen

c, Instelbaar Timing: Small/medium/large

d, Lage Spanning Bescherming: Low/medium/high

e, Batterij type: Lithium /nikkel-chroom/NIMH/plumbic zuur

6. Terug naar Fabrieksinstellingen: Verkeerd gebruik kan worden gewist

7. Andere Functie(gelieve te negeren als enkel en alleen gebruikt voor de aandrijving van de motor ) : De externe PWM-signaal generator kan een signaal sturen om de snelheid te controleren of in te schakelen stuurinrichting, dus het kan testen stuur tandwielen minder dan 55 g.

Specificatie:

Nominale spanning: DC 6-12.8 V

Huidige waardering: 32A (binnen 5 sec., max stroom kan niet hoger zijn dan 40A)

Nominaal vermogen: 360 W

Nominaal Vermogen: 5V 0,5 A

Temperatuurbeveiliging: 110°C

Snelheid bereik: 8%~98%

Voor motor polen: 2-18 paal

Start: flexibele start/direct te starten

Rem: reverse laden /geen rem

Snelheid signaal: 8 khz/16 khz vaste frequentie PWM

Pakket inbegrepen:

1set x Brushless Motor Speed Controller-Station(Geen retail pakket)

Merknaam BGEKTOTH
Model Aantal YYQIFF0066
Motor Type /

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd