Symbool MC9200-G, MC92N0-G MC9190 Cradle Flex-Connector(15-83574-01 REV 2 24-83574-01 REV 1)

Nieuw product

€24.57

Op voorraad

Tags:

mc3190, vaste telefoon vintage, iso telefoon, telefoon x7, nm4, MC9190, huawei u7, cradle symbool, samsung sgh e250 telefoon, Yanzeo

(Wij bieden ook andere toebehoren voor dit model, die kan worden gevonden in onze winkel indien nodig!)

We zijn gericht op PDA onderdelen voor 20 jaar

Met betrekking tot de controle van de kwaliteit: Onze kwaliteitscontrole personeel zal geleidelijk uitvoeren van 100% inspectie en het testen vóór verzending om ervoor te zorgen dat klanten krijgen de kwaliteit van producten.

Als u wilt bestellen in bulk, neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan, wij zullen u voorzien van de beste prijs.

We proberen ons best om u de onderdelen die u nodig hebt, en maak altijd onze business partners zijn blij met de hoeveelheid en de prijs die ze willen.Ons doel is het leveren van hoogwaardige producten en het oplossen van na-verkoop problemen.

Levertijd: 1-3 werkdagen, levering van China

Tip: Alle producten die worden verkocht in onze winkel en zijn gegarandeerd door kwaliteit.Het gebruik van verkeerde producten kan leiden tot onberekenbare schade aan uw apparatuur.Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op tijd.

?

over ons

Gelieve niet overhaast uw reactie achter te laten, want uw positieve reacties zijn zeer belangrijk voor ons.Als u vragen heeft, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren, we zullen hard werken om ervoor te zorgen dat de tevredenheid van elk product op maat is 100%.We zullen ons best doen om u te helpen het probleem op te lossen.Neem dan contact met ons op via eBay of e-mail.

Echter, vanwege het tijdsverschil, zullen wij antwoorden op al uw e-mails zo snel mogelijk binnen 24 uur.

Dank u voor uw aankoop.Als u tevreden bent met onze producten, geef ons 5 sterren lof.

Merknaam GIAUSA
Pakket Ja
Type MC92N0
Oorsprong CN(Oorsprong)
Model Aantal MC92N0

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd