Nieuwe Originele TAIWAN NISSEI RX-503 SWR/Watt Meter 1.8-525MHz 2/20/200W voor Twee-weg Radio

Nieuw product

€92.33

Op voorraad

Tags:

fibra energiemeter, taiwanese, 100a pzem 004t, nissei swr, x5105, ham radio ssb hf transceiver sdr, fm-radio, swr meter, fan van de xfx, sw-102

Nieuwe Originele TAIWAN NISSEI RX-503 SWR/Watt Meter 1.8-525MHz 2/20/200W voor Twee-weg Radio Communicatie Apparatuur Nauwkeurigheid en Prestaties

Inleiding:

Dit SWR/Watt meter is een uiterst nauwkeurige RF-meter voor het meten van vooruitgang, Omgekeerd aan de Macht, en VSWR met behulp van cross-naald analoge meter.

Belangrijkste Kenmerken: Groot kruis naald meter-scherm.Tegelijkertijd weer te geven naar Voren,Omgekeerd en SWR verhouding.Waar directionele koppeling voor een grotere nauwkeurigheid over frequentie.LED-achtergrondverlichting voor een soepele verlichting Drie kleurenschaal om de leesbaarheid te verbeteren.

Specificaties: Model RX-503 Frequentie Bereik van 1,8-525MHz regelbereik 0-200W Power Schaal 2/20/200 WATT Maximaal Vermogen 200W Juistheid LAGE Bereik (AVG) +/- 10%, (PEP) +/- 15% Nauwkeurigheid Hoog(2) Bereik (AVG) +/- 5%, (PEP) +/- 10% Min.Vermogen(Fwd) 1W Input/Output-Aansluiting M(N Optie) tussenschakeldemping Minder dan 0,1 dB Testen Functie Fwd/Rev Macht,PEP,SWR-Ingang/ - Uitgang Impedantie 50 OHM-Accessoires Werking Manul,13,8 V DC draad Afmetingen(B/H/D)mm 14084122 Gewicht(Netto) 950

Combineren Koop:

Wij bieden combineren korting bij aankoop, Kopen meer,Bespaar meer.Voor elke combineren aankoop, neem dan contact met mij op voor de offerte.

Feedback:

Laat positieve feedback voor een satificate koop!!!

Negatieve feedback is niet het oplossen van een probleem.Laat Neutrale of Negatieve feedback geven voordat u contact met ons op als u een klacht indienen.Wij zullen ons beste proberen om u de beste service.

Garantie:

Wij bieden 1 jaar garantie op radio lichaam, en een half jaar voor de batterij, de lader.Koper draagt de kosten voor reparatie/vervangen dragen door de koper.

Antenne, riemclip worden aangeboden zonder enige garantie.

Het verschepen Beleid: Dit item zal worden verstuurd vanaf Shenzhen,china.Na ontvangst van uw betaling item(s) zal worden verzonden binnen 24 uur werken.Het volgen aantal zal worden verzonden naar uw e-mail na verzending.

Wij verzenden via China Post Luchtpost of SpeedPost of DHL ..

DHL / EMS voor extra geld .

De levertijd is ca. 7 - 14 werkdagen voor de meeste US/UK/AU bestemmingen.Land Ca.Levertijd Verenigde Staten / verenigd Koninkrijk / Australië 7-14 werkdagen Canada 7-21 werkdagen Brazilië / Zuid-Amerika kan tot 6-8 weken door de strenge Douane-Inspectie Italië / Frankrijk / Spanje / Duitsland/ Oost-Europa kan tot 6-8 weken door de strenge Douane-Inspectie

Deze informatie wordt verstrekt door de vervoerder en niet voor weekenden en feestdagen.Er rekening mee dat de levertijden kunnen variëren, vooral tijdens drukke perioden.

Regio

Geschatte levertijd (werkdagen)

U. S. A.

3-5 dagen

Anderen 3-10 dagen

Verzendkosten is inbegrepen in de prijs van het item, en zijn overal ter wereld hetzelfde is.Wij verzenden wereldwijd, met China Post

Voor bestellingen van meer dan 16 US$ een tracking-nummer kan worden verstrekt.

Wees ervan bewust dat wij het schip items naar uw adres, die u verlaten in www.abowlofhappiness.nl.

Als u wilt dat een ander afleveradres of heeft u een speciale wens, laat dan uw bericht van onze alistore.

Als u wilt koerier/express verzending met EMS of DHL, neem dan contact met ons op voor een prijs.

Import belastingen kunnen worden geheven door sommige landen zijn de Douane, zoals importeren

accijns, btw, douane-inklaring van vergoedingen etc.Wij hebben geen controle

over wat de belastingdienst zou kosten en dat de kopers

verantwoordelijk voor de betaling van de belastingen.Als u vragen hebt over

import belasting, neem dan contact op met de belastingdienst voor meer informatie voordat

bieden.

Exchange -, Restitutie-en Retourneren Richtlijnen bieden Wij een 7-dagen ruil-en restitutiebeleid voor defecte items en onbevredigend aankoop.Vervanging van item(s) of vergoeding(en) zal worden voldaan binnen 7 dagen vanaf de dag dat de klanten ontvangen de oorspronkelijke item(s).Voor terugbetaling gevallen 10% van het aankoopbedrag in mindering worden gebracht op de vergoeding als onze administratie kosten.Verzendkosten zijn terugbetaald alleen voor een succesvolle uitwisseling gevallen, ik.e.voor restitutie van of een niet-geldige exchange gevallen, dient de klant verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

De terugkeer richtlijnen zijn als volgt:- De item(s) moet teruggestuurd worden in nieuwe staat en met alle originele verpakkingen zoals dozen, handleidingen, lege garantie kaarten.Alle retourzending dient te worden verpakt en veilig verpakt voor verzending.Wij zijn niet verantwoordelijk en aanvaarden geen enkele schade tijdens de retourzending.

Fiscaal Beleid en Klanten zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten.Tenzij op speciale aanvraag, we markeren alle items als CADEAU(S) met een Lage prijs op de douane-papieren.In dit geval geen factuur noch ontvangst zal worden opgenomen in het pakket.We doen altijd ons best om vertragingen te vermijden tijdens de ontruiming en juridisch minimaliseren of elimineren van uw invoerrechten en belastingen kosten.In alle gevallen, zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten en belastingen (e.g.GST, V. A. T.).

Over Shenzhen I-smart Electronics Co.,Ltd

Shenzhen I-Smart Electronics Co.,Ltd is een van de toonaangevende twee-weg radio & haar-accessoire fabrikanten gevestigd in shenzhen,China.Voor meer professionele,richten We ons op het,

Wij garantie aan al onze klanten en potentiële klanten met een goede kwaliteit & prijs van de fabriek.De reputatie van onze trouwe klanten is het fundament voor onze overleving en duurzame ontwikkeling.Kopers tevredenheid komt op de eerste plaats.Starten van een bedrijf met ons genieten van onze uitstekende producten en service.

Het Testen Van De Functie Fwd/Rev Macht, PEP, SWR
Power range 0 - 200W
Frequentie Bereik 1.8 - 525 MHz
Power Schaal 2/20/200W
Merknaam HIROYASU
Min.Vermogen(Fwd) 1W
Type Accessoires

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd