Jianzhan Vlammende Phenix Hete Thee Kopjes Rode Tenmoku Glazuur voor de Britse Thee van de Thee Ceremonie Porseleinen Kom

Nieuw product

€20.40

€39.98

-48 %

Op voorraad

Tags:

banden cups, porseleinen beker rozen, olie-rood, 2 pin ip68, tenmoku, de britse thee set, hanger phoenix, red hot verkopen, solo cups, ketting phoenix

Soort Herinneringen:

Het gebruikt het Traditionele Chinese Song-Dynastie de oven wijzigen oude ambachten, elk werk is van nature gevormd in de oven onder hoge temporature rond 1300 graden, dus iedere werkt is niet precies hetzelfde, pls vriendelijk toestaan klein verschil, als je het erg dit, pls vriendelijk contact met ons op voor real photoes vóór orde, bedankt!Het patroon is van nature gevormd in de oven onder hoge temporature rond 1300 graden, het patroon is niet getekend op de kop, de patroon zou vervagen niet voor eeuwig, in tegenstelling, als u gebruik maakt van deze theekop sommige niet.van keer, het patroon, de kleur zou veranderen, het is fantastisch.

Beschrijvingen: Toestand :volledig nieuwe Grootte bevat :

Stijl 1: Ø8.0 x 5.0 cm / Ø3.15" x 1.97"

Stijl 2: Ø10.0 x 5.0 cm / Ø3.94" x 1.97"

Capaciteit : 80ml/2.72 oz Geldt meer algemeen - Thee, Matcha, Koffie, Wijn, Water Klassieke decoratie: Thuis, op Kantoor, Club, Woonkamer, Hal, Keuken Colletable & Waardevolle –Jianzhan is niet alleen een dagelijks nodig, maar ook een vintage Ambachten, Meer gebruik en meer hoge waarde, het wordt geleverd met certificaat.

Item Beschrijvingen :

Jianzhan is een historisch koffie beker/kom van porselein bedekt met ijzeren glazuur genoemd Tenmoku glazuur, en het is een typische vorm.Het is beroemd sinds de Chinese Song-Dynastie(960-1279), op dat moment, jianzhan werd alleen gebruikt door de Koningin en de edelen.Op 23 Mei 2011, de oven gebouw en het afvuren van technologie werd opgenomen in de derde partij van de internationale immaterieel cultureel erfgoed.In Sep.2017 BRICS Vergadering, Jianzhan werden als nationale cadeaus aan de leiders van de landen die de vergadering bijwonen.

Jianzhan de Waarde 1. Jianzhan heeft het effect van het ontharden van water en het levende water, en het verbeteren van de smaak van thee; 2. Houd opslag van warmte voor een lange tijd en het verbeteren van de alkaliteit van thee, soep, zorgen voor een betere smaak van thee.En kan stimuleren en verbeteren van de geur van koffie; 3. Behoud en conservering; 4. Kleur veranderen na gebruik: de thee of water wordt ingeschonken door Jianzhan.Gewoon blijven gebruiken en veeg met een doek,de kleur zal veranderen, andere stijl.

Keramische Type Porselein
Type cool koffie kopjes
Materiaal Keramiek
Model JZ190112-47
Functie ontharden van water, houden warmer, De koffie beter van smaak
Techniek Onder Glazen
Volume 80ml/2.72 oz
Oorsprong china cup
handgemaakt De ambachten is overgenomen uit de Song-dynastie, enkele man kan het nu
Gebruik drinken, verzameling, versiering
Voor De Thee zwarte thee,gyokuro thee,alle soorten thee
Toepassing op grotere schaal Thee, Matcha, Koffie, Wijn, Water
Merknaam MOZHAN
kleur rood
Vorm Enkele Laag
Naam warm kopje thee

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd