DC 3V-5V FM-Zender Module DSP PLL 87-108MHz Stereo Digitale Draadloze Microfoon Raad Multi-functie Frequentie Modulatie

Nieuw product

€3.60

€4.29

-16 %

Op voorraad

Tags:

DSP, pll, adau1701, diy fm-zender kit, dsp-radio, dsp-pll, adau1452, 15 w fm-zender, fm pll, 10ah batterij

1. De Inleiding Van Het Product:

1>.Output Power:100mW

2>.Audio-frequentiebereik:50Hz-18KHz

3>.- Transmissie Frequentie:87.0 MHz-108,0 MHz (campus uitzending power off);76.0 MHz-108,0 MHz (campus uitzending van het toestel)

4>.Frequentie Aanpassing Stepping:0,1 MHz/keer (korte druk op de toets);1.0 MHz/keer (lange druk op de toets)

5>.Modulatie Mode:standaard FM

6>.Sound Track:LINE/het USB-kanaal (stereo);MICROFOON kanaal (single channel) 7>.Equivalent Noise:>=30dB

8>.Voedingsspanning:DC 3.0 V-5.0 V 9>.Werkende Stroom:35mA

10>.Adaptieve Antenne:75cm bar antenne

2. Toepassing:

1>.Draadloze FM Frequentie

2>.USB-PC-Audio-Uitzending

3>.Draadloze Microfoon

4>.Moeders En Baby ' S Gezag

3. Instructie:

1>.Voeding

De bijbehorende poort van de module "-", "+" respectievelijk verbindt de voeding (batterij) pluspool en de pluspool.De voeding wordt aanbevolen voor accu of andere gestabiliseerde voeding.Gebruik geen ongefilterde voeding (zoals een mobiele telefoon, oplader en andere lage kwaliteit switching power supply), anders wordt de storing van de voeding van invloed op de normale werking van de module.De normaal het werk voltage van deze module is 3.0-5.0 V en de netspanning mag niet hoger zijn dan dit bereik.

2>.Knoppen

Volume +/- : druk kort op volume +/- 1, een lange druk op continue +/-.

Frequentie +/- : druk kort op de frequentie +/ -0.1 mhz, lang volgens continu +/ -1mhz.

Mute: korte druk op de toets om mute/niet-mute.

3>.Antenne

De ANT-poort wordt gebruikt voor het aansluiten van de FM-antenne.Om beter te kunnen zenden op de FM-signaal is, wordt het aanbevolen om het uitbreiden van de antenne met een lengte van 75cm.En de antenne is in de buurt zo veel mogelijk zonder obstructie.

4>.USB-audio-aansluiting

Als u wilt starten met de USB-audio broadcast-functie van deze module, sluit u de USB-kabel aan op de computer.USB-poort is compatibel met gangbare mobiele telefoon, zodat u kunt gebruik maken van de USB-kabel aan sluit de module en de computer.Omdat de computer USB-wordt geleverd met 5V uitgang, USB-verbinding kan worden gebruikt voor de voeding van de module direct.Na het aansluiten op de computer USB, zal de module automatisch naar de PC audio broadcast-modus op het LCD-scherm verschijnt op de PC, de computer installeert het stuurprogramma automatisch en zal de module de naam 'CD002" sound card-apparaat.Het inschakelen van deze "CD002" audio-apparaat in de computer voice-Instellingen.Computer audio systeem kunnen worden doorgegeven via deze module door FM.Wanneer de radio frequentie wordt aangepast aan de frequentie van deze module, wordt de audio van de computer terminal systeem zal worden gehoord.

5>.LINE audio-aansluiting

Als u deze module LIJN (line in) kanaal als een bron van geluid-emissie, dient u het ene uiteinde van de audio LINE-in (3,5 mm audio-aansluiting van de module , sluit het andere uiteinde aan op uw audio-apparaat (zoals een mobiele telefoon headset gat), de module automatisch overschakelen naar de lancering van de audio-bron LINE-kanaal als FM.De nabijgelegen FM-radio heeft gehoord van de mobiele telefoon zo lang als het is afgestemd op dezelfde frequentie als de module.

6>.Draadloze FM microfoon

Als u de MICROFOON van deze module te starten, trek de LIJN en de USB-kabel (LINE en USB niet aangesloten is).De module wordt automatisch overgezet op de MIC kanaal als het verzenden van audio bron van FM.Deze module is uitgerust met een hoge gevoeligheid electret microfoon, die kan worden gebruikt in draadloze microfoon, de moeder-baby monitoring enzovoort.Opmerking als u het volume van deze module voor het bereiken van de optimale sound pick-up effect wanneer het wordt gebruikt.

7>.Serial port control (negeer dit deel zonder serial port control)

De module voorbehouden TTL-niveau seriële poort control interface.Wanneer de TTL seriële poort communiceert met deze module, het moet aansluiten van de module UART_RX, UART_TX en GND.U kunt gebruik maken van de externe MCU of de seriële poort te verzenden instructies control module gerelateerde functies.

Opmerking : De seriële poort is niet TTL-niveau.Wanneer u verbinding maakt met de computer communicatie, is het noodzakelijk om de verbinding te RS323 niveau om de TTL power leveling-apparaat of de USB-TTL-niveau seriële poort module om te communiceren met de module.Seriële commando -, controle-module vereist bepaalde computer expertise, als je het niet begrijpt, aarzel dan niet proberen. 4. Door de gebruiker gedefinieerde Instellingen:

1>.Het instellen van de achtergrondverlichting LED-modus

Wanneer de stroom is uitgeschakeld, drukt u op de "FRE-" en "FRE+" - toets op hetzelfde moment te starten.B1 geeft altijd helder.B0 geeft aan dat het scherm is gesloten voor 20 seconden, en de reset instelling van kracht. (de in de fabriek standaard ingesteld op 20 seconden van de achtergrondverlichting van vertraging).

2>.Start/sluit de campus radio frequentie band

Wanneer de stroom is uitgeschakeld, drukt u op VOL+,VOL - toets ingedrukt, en zet de stroom aan.LCD-display C1, wat betekent dat om te beginnen de campus van de uitzending.C0 betekent dat het sluiten van de campus radio frequentie band.Ingesteld op kracht na het opnieuw opstarten. (de standaardinstellingen van de fabriek te sluiten van de campus radio frequentie band).

3>.Instellingen van de stereo/mono mode transmissie

De achterkant van de module heeft twee soldeerverbindingen M,G. Korte verbinding is de mono start.Het loskoppelen van deze twee punten is de stereo-installatie op te starten. (de

in de fabriek standaard ingesteld op stereo-installatie starten).

Opmerking: de stereo-installatie dient te voldoen aan de ingang van de module de audio-bron is stereo en de radio is ook een stereo-installatie aan het bereiken van de stereo-effect.Bij het gebruik van een enkele luidspreker (mono) radio-of input voor de module audio signaal in mono, er is geen stereo.

Model Aantal FM-zender (87-108MHZ)
Merknaam Aideepen
Type FM-zender (87-108MHZ)
Output Type DC 3.0 V-5,0 V
Grootte FM transmitter (87-108MHZ)
DIY Levert ELEKTRISCHE
Stijl FM-zender (87-108MHZ)
Oorsprong CN(Oorsprong)

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd