Jade Roller Afslanken Gezicht Massager Hijs-Gereedschap Natuurlijke Jade Eye Mask Steen Jade Roller Set Facial Massage Roller Eye Care

Nieuw product

€11.08

€19.11

-42 %

Op voorraad

Tags:

gouache massage, guasha massag, gezicht loofah spons, gooi masker, jade roller, masker quartz, gezicht massag, 5 in 1 beauty care facial stimulator, massag roller, grote massage roller

Jade Roller Afslanken Gezicht Massager Hijs-Gereedschap Natuurlijke Jade Eye Mask Steen Jade Roller Set Facial Massage Roller Eye Care Over de Gezichts-Jade roller:

√ Genieten van de Natuurlijk & Gezond Massage - Jade roller zijn gemaakt van 100% natuurlijke jade steen.Anti-aging, anti-rimpels lijn, minder donker onder ogen, een betere huid en gezondheid zonder enige chemische of irriterende stoffen.

√ Dubbele Kanten Rose Quartz Roller - De grote roller is ideaal voor nek, de kin, de wangen en het voorhoofd, terwijl de kleinere is ideaal voor rond de ogen, neus en lippen.De roller stimuleert bloedcirculatie, die vermindering van wallen en rimpels.

√ Gua Sha Steen - Er is een rozenkwarts helende stenen in pakket ook.Het is een zeer goede jade gua sha schrapen tool, zeer geschikt voor gebruik op uw lichaam en veel nuttig zijn om hulp te druk, altijd met een relaxative en graceful mood.

√ Een Zinvolle & Speciale Cadeau - Geven het speciale geschenk van de liefde.De jade roller wordt geleverd in een prachtig ontworpen arrangement, dat kan een zinvol geschenk voor ouderling, moeder, oma, vrouw, dochter, zus.

√ 100% Geld Terug Garantie - Als u weet dat de jade gezichts-roller is kwetsbaar, gemakkelijk om schade tijdens het transport, maar we pakken het heel voorzichtig.Als u het ontvangen van de gebroken roll massager, neem dan contact met ons op voor een nieuwe

Beschrijving van het Product.

Ontwerp:Roze/Groen

Er is een oud verhaal dat te zeggen, duizenden jaren geleden, de Keizerin van China gebruikt een roller gemaakt van jade aan het onderhoud van haar jeugdige uitstraling en glans.De semi-kostbare steen, beschouwd als een symbool van schoonheid, gratie en duurzaamheid is al lang vereerd in het oosten voor zijn mystieke krachten.

Eerlijk gezegd, we kunnen het niet veranderen van onze leeftijd, maar we kunnen zeker veranderen de manier van onze look met verschillende manieren.Het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en het gebruik van bepaalde schoonheid tools, zoals Jade roller.Jade blijft koel (zelfs bij warm weer) en kunnen hulp bieden, anti-aging voordelen.

Anti-Aging Voordelen

1. Verlicht spanning facial

2. Verbetert de elasticiteit van de huid het aanhalen en tonifiëren van de huid

3. Tegen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels

4. Vermindert wallen, wallen en donkere kringen rond de ogen

5. Helpt doordringen beauty producten, zoals het gezicht crèmes en serums dieper in de huid voor een betere opname

6. Bevordert de doorbloeding van het gezicht voor een natuurlijke gezonde glans

Hoe te gebruiken

1. Wassen van het gezicht met een normale reinigingsproducten.

2. Breng elke nacht crèmes voor uw gezicht en hals.

3. Gebruik opwaartse bewegingen te verplaatsen van de Jade roller voorzichtig over uw voorhoofd,wangen,rond de lippen en hals.Doe je ogen dicht en rol het voorzichtig over je oogleden als u gezwollen ogen of wallen onder je ogen.

4. Gebruik de roller op uw gezicht en nek voor een 5 tot 10 minuten.

5. Gebruik de Jade roller drie keer per week naar het verminderen van lijnen en rimpels.

6. Het reinigen van uw Jade roller volgens de instructies.

Over de Jade ogen masker:

Kenmerken:

- Kan helpen verlichten van vermoeidheid van de ogen, het verbeteren van donkere kringen en bevorderen de slaap.

Jade kan maken van alle onderdelen en organen van menselijke wezens werk meer harmonieus en accuraat, zodat het stabiliseren van de emotie en de balans van de fysiologische functie.

- Als u wilt een betere ervaring kunt u bewaren in de koelkast na het gebruik.Wanneer u het opnieuw gebruikt,zult u voelen zich meer comfortabel en zo cool.

Specificaties:

Materiaal: Natuurlijke Jade

Naam van het Product: de Natuurlijke Jade oog massager

Kleur: Groen

Formaat:24.2*9.3 cm

Kenmerken :

Product van uw ogen

Het verlichten van de druk

De ogen ontspannen

Stabiliteit en rust

Pakket inbegrepen:

1* instellen

Power Source GEEN
functie 3 lifting massage
functie 7 gezicht jade roller
Functie 1 rozenkwarts massage roller
functie 6 jade roller facial stimulator
Merknaam Deciniee
Oorsprong CN(Oorsprong)
Functie 4 draagbare face lift massage roller
functie 8 gezicht massage
Functie 2 jade kristal roller
functie 5 afslanken roller

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd