50pcs Glitter Pailletten Liefde Notebook Mushroom Gat Knop Los blad Spoel Schijf Gesp Schijf Bindend Binder Ringen Schijf Notebook

Nieuw product

€6.91

€8.13

-15 %

Op voorraad

Tags:

boek binder ringen, 6 ring planner, disc grind, nail pigment, binder index, 6 ringband a7, kladblok, binder ring, discbound notebook, decor paddestoel

Merk:

Onze producten:

Gebruiken we echte foto ' s te laten zien van onze producten en wat je ziet en wat je krijgt?De fout formaat + -3cm is normaal, de lichteffecten normaal zoon?

Onze service:

U kunt chatten met ons op voor eventuele vragen door de TradeManager zullen we antwoorden u op de juiste manier en als wij niet online, stuur ons een email en we zullen contact met u binnen 24 uur.

Betaling:

Wij Accepteren Credit Card, Visa, Master, Geld, TTY, Boekers.Als u multi-unit-pakket, neem dan contact op met e-mail of TradeManager online.Voor de betaling en controleer uw levering informatie: adres en postcode naam telefoonnummers?

Geeft de term:

In geval van ontvangst van een defect artikel van de klant, heeft u tot 7 dagen vanaf de datum van ontvangst verzoek tot terugbetaling of ruilen voor een nieuwe?

In geval van ontvangst van een verkeerd artikel de artikelen moeten zijn voorarrest in de originele en ongebruikte staat verkeren en moet ook worden in de originele doos en verpakking

In een dergelijk geval doen wij vragen dat u onmiddellijk contact met ons op, zodat wij de situatie te verhelpen?Is uw tevredenheid is belangrijk voor ons en doen we de waarde van uw bedrijf.

De grootte van 35 22
Specificaties Kan worden aangepast
nei gij cai zhi ABS
Merknaam LZN
Aangepaste Verwerking Is
kleur 22mm Wit, 35mm Wit
Ponsen Modus Andere
Ponsen Hoeveelheid Andere
Categorie De Losbladige Vullingen

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd