Gratis verzending Lcd-scherm van 10.1 inch voor de PocketBook SurfPad 3 10.1 accessoires Vervanging

Nieuw product

€21.43

Op voorraad

Tags:

de pocketbook touch 622 scherm, surfpad 4, surfpad 3, de pocketbook scherm, de pocketbook touch 624, het scherm van de tablet, de pocketbook surfpad 4l, de pocketbook surfpad 4s, het scherm voor de pocketbook, tablet-touch scherm

Beschrijving:

* Compatibel met: Voor de PocketBook SurfPad

* Grootte:10,1 inch

* 100% Getest voor Verzending

Waarschuwing:

*Installatie gids niet inbegrepen, zijn We niet verantwoordelijk voor enige schade toegebracht door installatie van dit accessoire, zorg ervoor dat u weet hoe te installeren voordat bod,Dank u voor uw begrip!

*We kunnen garanderen u heeft ontvangen, zal compatibel zijn met uw tablet,

*Gelieve NIET te kopen als u niet akkoord gaat met Een a+ rang compatibele touch scherm digitizer met verschillende flex kabel nummers als onze titel/beschrijving/foto staten is het aanbod in de markt, dank u!

1.Elk scherm is getest voor verzending & 100% werken;de Reparatie/het Vervangen van oud, gebroken, gebarsten,beschadigde, defecte scherm. 2.Na ontvangst van de goederen, niet scheurt de film, niet de stok van de lijm op de rug, het testen van de machine verwijder eerst de oude scherm, plaats de nieuwe-scherm en controleer of de gevoeligheid is normaal.Gelieve te zijn zeker om te proberen de machine eerst.Zorg ervoor dat de kwaliteit ok is.Opnieuw installeert.het is gemakkelijk om te branden op het moederbord en het scherm zijn wij niet verantwoordelijk. 3.voordat de verbinding test moet de spanning worden losgekoppeld ,Anders zal het branden van het moederbord en het scherm gemakkelijk.Als het niet werkt, zullen wij niet verantwoordelijk.

Product detail:

verpakking:

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd