Double Ended Boksen Snelheid Opleiding Bal Fitnessruimte MMA Boksen Sport bokszak Snelheid Dodge Ball Workout Fitness Yoga Gear

Nieuw product

€6.12

€8.50

-27 %

Op voorraad

Tags:

mens fashion bag swivel, muay thai, cool pro, dubbele feit, dat je tas, tas punch, tas snelheid, balanc bal, linnen yoga bal, bont yoga bal, dodge ball poster

Kenmerken:

1. Verdikte van hoge kwaliteit PU leer: goede kleur, elastisch, voet, zacht leder, sterk en duurzaam.

2. Verdikte elastiek: verdikte bal touw, eenvoudig op te hangen en duurzaam te gebruiken.

3. Lekkage bewijs kern: het wordt niet aanbevolen voor het opblazen van de bal te veel, de luchtvochtigheid is verzadigd, en de levensduur wordt verlengd.

4. Dubbele laag gesp: dubbele laag gesp is gebruikt, aangevuld met verdikte elastisch touw om op te hangen de bal stevig vast.

5. Het verbeteren van de samenwerking tussen handen en ogen en de juistheid van het boksen; goede beoordeling van afstand is de uitoefening van het gezichtsvermogen.

6. Het trainen van de flexibiliteit van de spieren te verbeteren van de verdediging van het boksen; pak de timing van het boksen kan het verbeteren van de nauwkeurigheid van het raken van.

7. Geweldig voor MMA, vechten, boksen of dagelijkse training van de reactie, nauwkeurigheid, flexibiliteit, uithoudingsvermogen voor thuis of in de sportschool, etc.

Specificaties:

Materiaal:PU leer

Kleur:Rood,geel,blauw

Type:Double End Bag

Pakket Inbegrepen:

1x Boksen Dubbel Einde Snelheid van de Bal

Merknaam Aolikes
Model Aantal Boksen Dubbel Einde Snelheid Van De Bal
Oorsprong CN(Oorsprong)

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd