2pcs Shuguang 6SN7GT(6SN7-T,WE6SN7,CV181-Z,CV181-T,6N9P)Matched Pair Versterker, HIFI Audio Vacuüm Buis

Nieuw product

€45.34

Op voorraad

Tags:

v buizenversterker, ac-kabel-stereo-installatie, rca 6sn7gt, shuguang buis, buis preamplifi, dyi versterkers audio, 6sn7 buis, fi versterker, hifi, 12au7 buis, 6SN7

Welkom in onze winkel .Al onze buizen komen rechtstreeks uit de workshops van de originele fabrikant van Shuguang Electron Group Corp. Ltd.in Changsha, China, zonder agenten of distributeurs die een rol spelen in het aankoopproces, daarom bieden wij u een goedkopere prijs, maar verschillende selecties van de beste Chinese vervaardigde buizen.wij hebben het voordeel van het aanbieden van u de meest nauwkeurige meerdere wedstrijden volgens uw vereisten (zoals quads of sextets, enz.).Alle macht buizen zijn getest voor microfonie, duurzaamheid, en de algehele kwaliteit.Elke buis wordt geleverd met een gekwalificeerd certificaat van de Shuguang corporation.Wij accepteren koopje en uit te breiden gunstige samenwerking met vrienden over de hele wereld.

Shuguang, China ' s oudste en grootste fabrikant van vacuüm buizen is in bedrijf sinds 1958. In 1983, Shuguang samen met de westerse firma LG.Met ingang van 2005 Shuguang had ontwikkeld 120 soorten vacuüm buizen en geproduceerd, meer dan 70 miljoen eenheden.Een opmerkelijk feit: Shuguang heeft geproduceerd tachtig procent van de 300B buizen ooit gemaakt.

Over deze buis

De veiling is voor twee buizen matched pair met de huidige gegevens,gloednieuw met een uitstekende kwaliteit.Shuguang buis 6SN7GT,6SN7-T,WE6SN7,CV181,CV181-Z en CV181-T kan worden exchangable voor gebruik .Deze buizen zijn nauw op elkaar afgestemd en getest voor ruis.

Garantie

Alle buizen worden geleverd met een garantie van 12 maanden vanaf de datum van uw aankoop.

Verzendkosten

Kunnen We verzenden onze goederen over de hele wereld via aangetekende luchtpost etc .Wij versturen alleen de bevestigde adres verstrekt door PayPal.Vooraleer u betaalt, zorg ervoor dat uw adres in met PayPal overeenkomt met het adres dat u ons wilt schip.Wij blijven verantwoordelijk voor de verzendkosten.Alle items die wij verkopen zijn gemarkeerd met een cadeau met een verklaarde lage waarde.

Betaling

Wij accepteren Paypal.Alle bestelde artikelen worden beloofd aan verzending binnen 1 werkdag.

Dank Je wel en veel Succes!Stuur een mail met je vragen.

Als u nodig hebt of vragen,gelieve te voelen vrij om ons te contacteren.Wij serveren al onze klanten alle tijd!

Goede communicatie maakt perfecte transacties.Houden wij verantwoordelijk zijn tot het einde.Bedankt voor je goede vertrouwen.We willen alle kopers tevreden!

Garantie 12 Maanden
Model Aantal 6SN7GT
Maximaal Vermogen Per Kanaal 10W
Type Versterker
Type Vervangen 6SN7-T,WE6SN7,CV181,CV181-Z,CV181-T,6N9P
Getest Ja
Land/Regio van Fabricage China
Kanalen 1
Naam shuguang buis
Pakket kartonnen doos
Merknaam PSVANE

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd