Carbon fiber kleur zijdeur Spiegel Cover Regen Vizier Guard Cover Trim Fit Voor Volkswagen Arteon 2017 2018 2019

Nieuw product

€18.95

Op voorraad

Tags:

arteon spiegel, arteon, arteon model 2019, olie pomp vw, arteon volkswagen, dashboard volkswagen golf, tapijt volkswagen passat, vw arteon 2017, armsteun golf, zwarte vw

Omdat hetzelfde model auto kan anders worden geproduceerd in verschillende landen.Dus als je het door hebt.Als niet passend of niet beschikbaar.Neem dan contact met ons op.Geven ons het beeld Laat ons weten waar sprake is van een fout.Wij zullen u voorzien van dienst te zijn.Dank u voor uw steun en begrip Functie:

Eenvoudige installatie zonder gereedschap, dubbelzijdige 3M automotive plakband is aangesloten.

Nooit Vervagen, Nooit Roesten.

Bieden in het oog springende show off personlise uw auto.

Gemaakt in een ISO 9001 faciliteit om te zorgen voor een goede kwaliteit.Strikte QC Factory test.Gewaarborgde Kwaliteit, Garantie Aangeboden.Een van de beste in de markt.Duurt Een Jaar.Let op: Omdat het om hetzelfde model auto kan ook anders, geproduceerd in een ander land.Gelieve ervoor te zorgen het een onderdeel van uw auto, zoals onze foto te zien is, of het past niet, als er verschillen zijn, neem dan contact met ons op voor de aankoop, bedankt!Montage: 1. Verwijder alle stof-en vetvrij maken van de applicatie. 2. Gebruik 3M General Purpose Cleaner en Wax Remover of andere milde oplosmiddelen, zoals terpentine aan te brengen met een schone doek. 3. Indirect verwarmen van de bekleding deksel en koetswerk met behulp van een haardroger en 30 graden Celsius, om te komen tot een verbeterde instant band. 4. Verwijder de buitenste bekleding van tape bloot te leggen kleverige kant. 5. Toepassing molding (met tape) om de gewenste gedeelte van de carrosserie van de auto. 6. Buff omlaag nauwelijks na het aanbrengen. 7. 24 uur voor het wassen van uw auto.Contact met ons op: Zal het erg op prijs stellen als u laat me positieve feedback met vier 5-Gedetailleerde Verkopen Beoordeling (DSR) om ons te baseren op uw tevredenheid met onze grondstoffen en service.Het is gewoon je paar seconden .maar het betekent veel voor mij .en wij zullen hetzelfde doen voor u binnen 24 uur of meer vroeg.als minder dan een positieve feedback zal worden overgelaten zouden we waarderen de mogelijkheid om gehoord te worden en te corrigeren wat problemen die de verdeling voor u.laat ons een neutrale/negatieve feedback,contact met ons op voor het oplossen van eventuele problemen over de transactie .Ik ben een oprechte verkoper , ik ben hier altijd op te lossen elk probleem voor u op .ER ZIJN GEEN PROBLEMEN DIE TWEE PERSONEN NIET KAN OPLOSSEN .Dank u voor uw steun.

Post Diameter 10inch
Oorsprong CN(Oorsprong)
Externe Testen Certificering ISO9001
Item Breedte 10inch
Merknaam NoEnName_Null
Model Jaar Geschikt Voor Volkswagen Arteon 2017 2018 2019
Materiaal Type ABS
Item Lengte 10inch
Model Naam VA14
Item Gewicht 1kg
Item Hoogte 10inch

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd