EK1-0419G 000684 Verticale Horizontale Staart Zaagblad Set voor Belt-CP V2 CX cpx esky

Nieuw product

€5.21

Op voorraad

Tags:

e sky helicopter, belt cp, gratis vr, bretagne hond, belt cp esky, esky, cp v2, miniso vr, airplan rc kit, dortmund korte

Beschrijving

EK1-0419G 000684 Verticale Horizontale Staart Zaagblad Set voor Belt-CP V2 CX cpx

Het verschepen beleid

Items worden geleverd binnen 2-3 werkdagen na bevestigde betaling (weekend en vakantie uitgesloten).

Item(s) zal / zullen worden vervoerd naar het afleveradres.We zijn niet in staat het afleveradres veranderen zodra de betaling is gemaakt.

Resultaat

Alle retouren en ruilingen zijn onderhevig aan 10% restocking fee (afgezien van het selecteren gecontroleerd op gebreken).Het betekent dat als je wilt om een terugbetaling te ontvangen door de kopers wroeging of retourneren van een volledig functioneel item voor een terugbetaling van 10% restocking fee zal worden afgetrokken van het totaal terug te betalen bedrag.

Neem dan contact met ons op voordat u het retourneren.Het bijhouden van informatie voor de retourzending moet worden verleend, anders is het rendement zal niet geweigerd worden.

De retourzending moet worden in nieuwe en ongebruikte staat verkeren, met de volledige verpakking verzonden naar ons retour adres.De retourzending wordt zorgvuldig geïnspecteerd voordat sturen wij de terugbetaling.

Gebruik Voertuigen En Speelgoed Met Afstandsbediening
Merknaam RCMOY
Materiaal Composiet Materiaal

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd