Wilcox Stijl L4 G24 Aluminium Nacht Visie Staan Kit Metalen Stijl Afgescheiden MICH ACH Helm NVG Mount + Lijkwade Set Goggle Mount BK

Nieuw product

€95.59

€119.49

-20 %

Op voorraad

Tags:

tactiek vest, l4g24 nvg mount, g24 led, mount wilcox, emerson, winter vrouwen, G24, helm mich, eotech, g24d-led

* Kleur : Zwart / ZWART

* Materiaal Opbouw: Licht Van Gewicht, Aerospace Grade Metaal. * Item opgenomen L4G24 NVG Mount en de Lijkwade * Geschikt voor AN/PVS-7A, AN/PVS-7C (Directe Montage) AN/PVS-7B*, AN/PVS-14*, AN/PVS-15*, AN/PVS-18*, AN/PVS-21*, BNVD*, BNVD-G* (w/ Wilcox Interface Shoe). * Ontworpen om een stevig montage platform met meerdere aanpassing punten. * Ontsnapping Functie kunt Monteren om te Breken onder Stress, of op een Veilige Vergrendeling door Middel van een Kopgroep Hendel. * Lock Release Hendel zorgt NVG hoogte makkelijk worden aangepast naar boven of beneden, dan is beveiligd. * Een Mount-ontgrendeling kan de operator eenvoudig instellen van de gewenste modus (breakaway of vergrendeld) afhankelijk van de operationele behoeften. * Een ergonomisch geplaatst Flip-Release-Knop maakt het mogelijk de Berg op "fip up" naar een ruststand als de bril is bevestigd.Dit draaimechanisme is eenvoudig en robuust ontwerp en niet los in de tijd. * Een Tilt-Regelknop stelt de operator in staat om fijn te regelen van de kantelhoek van de NVG. * Een verschuiving vooruit/achteruit Release Hendel zorgt voor verschuiving vooruit/achteruit reizen van de goggle.Het loslaten van de hendel stelt de operator in staat om de voor/achter positie van de goggle. * Een ergonomisch geplaatst NVG Release Knop kun je met één hand release van de NVG. * Afmetingen (Operationele) 3.98" L x 2.60" W x 2.40" H. * Gewicht (G24 Mount Alleen) .36 lb (5.76 oz). * Verticale Hoogte instelling: .900" Totale Reis. * Verschuiving Vooruit/Achteruit Reizen: 1.10" Totale Reis. 1. Bestellingen worden handvat tijdig nadat de betaling verificatie.

2. Zorg ervoor dat je volledige naam ,adres,postcode correct is.

3. Als u in dringende noodzaak van dit pakket, neem dan contact met ons op voor het plaatsen van een bestelling en kies de meest geschikte levering bedrijf.

1. Als u wilt retourneren of omruilen van een product, neem dan contact met ons op binnen 7 dagen na ontvangst van het pakket.

2. Het geretourneerde product moet in de originele verpakking en staat.We krijgen het geld terug naar u nadat wij het pakket krijgt. (vervoer vergoeding wordt niet gerestitueerd)

3. Hoewel wij een strikte en professionele inspectie van elk product en de verpakking, maar kan ook niet voorkomen dat de mogelijkheid van schade tijdens het vervoer.Heten u welkom om contact met ons op voor herstel of vervanging, mocht u onverhoopt een beschadigde toestand.

Geschikt voor AN/PVS-7A / 7C / 7B* AN/PVS-14 / 15 / 18 / 21 / BNVD BNVD-G
Oorsprong CN(Oorsprong)
Patroon Type Solide
Seizoen De Winter
kleur Zwart / ZWART
Materiaal Licht Van Gewicht, Aerospace Grade Metaal.
Model HN-5G24K-BK
Onderdeel L4G24 NVG Mount + Lijkwade
Merknaam emersongear

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd