Voor Coolpad E560 Coolpad Porto Touch Scherm Digitizer Vervanging Van Een 4,7 Inch Mobiele Telefoon Met Touch Panel

Nieuw product

€7.25

€9.06

-19 %

Op voorraad

Tags:

4 sim telefoon, lg v15, goud telefoon, lenovo s560 scherm, samsung g550 scherm, vaste telefoon retro, philips m550 scherm, maxvi, clup, coolpad

Voor Coolpad E560 Touch Scherm Digitizer Vervanging Voor Coolpad Porto 4.7 Inch Touch Panel + Repair Tools In Voorraad U Kunt Het Volgende Te Lezen: 1. Alvorens te kopen, kijk dan naar de foto zorgvuldig en controleer of het geschikt is voor uw model mobiele telefoon.Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op. 2. Alle producten die wij verkopen zijn in goede kwaliteit en onder strenge keuring voordat ze worden verstuurd.We zullen proberen ons best om te vermijden dat om het even welk probleem. 3. In mijn product,hebben we onze stempel en logo. 4. Uw tevredenheid van onze producten garanderen.Als u niet tevreden bent met het product, kan u het retourneren van de goederen voor exchange, maar dan kunt u communiceren met ons op voor de terugkeer en vergeet niet het openen van een geschil. 5. De administratie-en verzendkosten niet terugbetaald en dient de klant verantwoordelijk voor alle kosten van het retourneren en reshipping.Alle retourneren artikelen dienen in goede staat.Ze moeten onder de verkoopbare staat verkeren.Wij zijn niet verantwoordelijk voor de schade veroorzaakt door de mens gemaakt of oneigenlijk gebruik, zoals gebroken, bekrast en zo verder.Hartelijk dank voor uw medewerking!Beschrijving: Gloednieuwe 100%!Nooit Eerder Gebruikt!Hoge Kwaliteit Originele Touch screen wordt gebruikt als vervanging van uw verkeerd, beschadigd, gebarsten touchscreen Compatibel Model: Alleen geschikt voor Coolpad E560 , niet geschikt voor andere Modellen Elk item worden getest alvorens wij verzenden We pakken elk item zorgvuldig en maak ze in goede conditie Pakket: 1 x Nieuwe Touch Screen Voor de Coolpad E560 Android Smart Phone

Moet 25-60 werkdagen te leveren.We kunnen alleen maar vertraging op het moment van de levering, het postkantoor en vervoer tijd bij de douane-inklaring, vlucht-en andere onzekere factoren, kunnen we niet controleerbaar.Indien je niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve niet te betalen.Als u wilt snelle verzending,kunt u kiezen voor DHL.Verzending: Wij verzenden de pakketten binnen 3-15 dagen nadat koper de betaling is gecontroleerd door www.abowlofhappiness.nl.Onze prijzen is niet met de bestemming douanerechten.Feedback: Als je tevreden met de levering van de goederen, houdt u helpen om positieve feedback te geven en wij doen het voor u hetzelfde.Wij dragen zorg voor onze waardevolle klanten en zal zich inspannen om het oplossen van onverwachte problemen.

Als u niet tevreden met de producten, gelieve te voelen vrij om contact met ons op en stuurt u het bericht in de eerste plaats voordat u vertrekt een negatieve feedback of open een geschil op alibaba.Wij zullen altijd ons best doen om het probleem op te lossen, hartelijk dank voor uw medewerking!

Belangrijke Opmerking: De administratie-en verzendkosten niet terugbetaald en dient de klant verantwoordelijk voor alle kosten van het retourneren en reshipping.Alle retourneren artikelen dienen in goede staat.Ze moeten onder de verkoopbare staat verkeren.Door de mens gemaakte fouten zijn het niet de garantie, zoals gebroken, bekrast en zo verder.Voor het installeren van onze scherm of andere accessoires kijk dan op onze scherm of andere accessoires.Als er geen probleem is, kunt u installeren op uw mobiele telefoon.Eenmaal geïnstalleerd op je telefoon, wij geven geen enkele garantie of schadevergoeding.

Compatibel Model Touch Screen Voor Coolpad Porto E560
Type Touch Scherm
Telefoonnummer 2 Voor Coolpad Porto Touch Scherm
Model Aantal Touch Screen Voor Coolpad Porto E560
Scherm 4.7"
Merknaam Mythologie
Telefoonnummer 1 Voor Coolpad E560
Compatibel Merk Samsung

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd