Cosmetische pakket gepersonaliseerde sticker afdrukken aangepaste logo namen afdrukken opdruk

Nieuw product

€23.34

€27.45

-14 %

Op voorraad

Tags:

pro minecraft stickers, ktm merk stickers, canva aangepast, generator teg, Logo Sticker, Maat, aangepaste beker stickers, logo, auto embleem sticker, g5 gamepad

BESCHRIJVING

ITEM NO: Aangepaste embleemdruk glossy White /Clear PVC / Matte Sticker

Grondstof: Wit adhensive sticker papier /PVC HELDER

VORM : Vierkant/ Rond /een gebruikelijke vorm

Het afdrukken van illustraties: Full-color bedrukking

De prijs is afhankelijk van grootte, grootte is groter en de prijs hoger is!

Tips: Stuur pdf-bestand naar mijn e-mail box : door e-mail adres kan niet worden weergegeven op hier volgens www.abowlofhappiness.nl flatscreen-regels.Dus ik zal het verzenden van e-mail box na paymenet!

Hoe te bestellen zoals hieronder:

Tips: Stuur AI-bestand of pdf-bestand met het ordernummer naar mijn e-mail box na betaling behagen.bedankt.

1. Als de 30mm grootte was overeenkomen ,plaats een bestelling op de link direct alstublieft.

2. De grondstof kan doen in het Wit glanzend papier/Matte alleen!als het zou zijn in duidelijke pvc ,de prijs hoger is!!

3. De vorm kan worden in de reguliere als rond of vierkant, het adviseren bij het verzenden van AI of PDF-bestand met het ordernummer naar ons e-mail aub!

4. We kunnen het even welke grootte doen, maar de prijs hangt ervan af, als je vragen hebt, stuur bericht naar ons via www.abowlofhappiness.nl flatscreen.

5. De e-mail box is alleen voor de opdracht is betaald, heeft de ontwerper het verzenden van een mock-up om u controleren voordat met afdrukken.

6. Als u wilt bestellen de grotere maat, sturen wij een andere link om te betalen!

Warme Kennisgeving :

1. d op ' t vergeet om te sturen AI ( Adobe Illustreren ) bestand van het logo met ordernummer na betaling .

2. Om opgemerkt te worden, na de paymnet ,stuur ik een mock-up (sjabloon)

wilt u controleren voordat u gaat afdrukken, Als de mock-up (sjabloon) is bevestigd, kunt u niets wijzigen van kleur en vorm !!!!

3. In de normale, sturen wij ze binnen 2 dagen na bevestiging, zodat de aandacht voor de boodschap en de mock-up (template) van ons binnen 2dagen alstublieft .

4. Door AI ( Adobe Illustreren) bestand favoriete programma ' s, Als je die niet hebt, stuurt u Pdf-bestand in orde is .Mijn designer kan omzetten in AI ( Adobe Illustreren) bestand, maar controleer de mock-up(sjabloon) zo spoedig mogelijk verzonden !!!

5 .Als u geen pdf-bestand, stuur jpg bestand naar ons na paymnet.Door mijn designer kan een Adobe Illustreren bestand voor het afdrukken, maar ik zou willen adviseren dat het logo zou een beetje verschil als het logo was zeer complex.dus check de mock-up(sjabloon )ik naar u verzonden aub!!!Als het logo is zeer complex ,het Verzenden van de AI-bestand voor ons is de beste !!!!

6 .Als wij niet over het lettertype dat u hebt verzonden of van het logo is zeer complex patroon, mijn desiger zal proberen om een soortgelijke controleer in plaats daarvan de mock-up(sjabloon) stuurde ik graag!!!

7. Als gevolg is er een verschil tussen computer scherm, Zijn normaal voor de kleur een beetje verschil na afgedrukt.Als je niet kunt uitzondering, niet de plaats om alsjeblieft!bedankt.

8 .Alles gedaan volgens jou verzoek.Dus mijn suggestie is : Check !Check!Controleer de mock-up (sjabloon) voorzichtig en met geduld aub !bedankt!

9. Wij kunnen verschillende maten

en van verschillende materialen voor de stickers, als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons.wij bieden de beste prijs voor je!!!

Oorsprong CN(Oorsprong)
Materiaal Papier
Vorm ronde, retangle, vierkant, ovaal
Merknaam YEER

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd