Bulk sms versturen 16 poort gsm-modem MTK ondersteuning IMEI veranderen door op commando SMS Zwembad sim-bank

Nieuw product

€102.88

€107.17

-4 %

Op voorraad

Tags:

bulk sms, imei unlock, s3, 4g-modem, justfog p16a, modem, ldw922, sim-bank grote sim, stock handel, gsm-modem

Bulk sms versturen 16 poort gsm-modem MTK ondersteuning IMEI veranderen door op commando SMS Zwembad sim-bank Korte Introductie van het apparaat De ingebouwde 16 draadloze modules kunnen worden ingevoegd 16 SIM-kaarten kunt gebruiken 16 kaarten versturen van sms-berichten, het verzenden van snelheid als 16 keer als een enkel kanaal modem.Het maakt gebruik van de ontwikkeling van MTK-module, 220V voeding, kan het een lange tijd stabiliteit, royale luxe woningen.Belangrijkste kenmerken: 1, industriële-grade chips, om te zorgen voor een stabiele werking

2, schakel onafhankelijkheid, ondersteuning voor de grootte van de SIM-kaart

3, poorten ondersteunt hot-swapping;

4, een aparte module kan worden gesloopt;

5, hoogspanningskabels en data lijnen zijn slechts één van de meer eenvoudige;

6, de grootte van een kleine, elegante, goed voor een kleinere ruimte (de grootte van het toetsenbord van de computer is slechts ongeveer de helft van de grootte), vooral geschikt voor het gebruik van meerdere machines tegelijkertijd Een systeem voordelen: Draadloos GSM-MODEM gebouwd op de brede massa ' s van de persoonlijke behoeften van klanten op basis van de ondernemingen om te voldoen aan de volgende eisen voldoen:

1, voor de meerderheid van de klanten dezelfde of andere informatie van de levering;

2, onmiddellijk contact op met de medewerkers uitgegeven kennisgevingen van vergaderingen;

3, om te voorkomen dat ze een groot aantal van enterprise mens, materiaal en informatie-overdracht op tijd;

4, om te voorkomen dat hoge communicatiekosten worden gemaakt in een maand;

5, bedrijven en klanten (leden) tussen de corporate partners, bedrijven en personeel in de behoefte aan meer uitwisseling.B, de kenmerken van het systeem: Stuur clusters: kunnen automatisch worden verstuurd naar een groot aantal doelpunten dezelfde informatie.

Wijd verspreid: de geografische spreiding van de target informatie verspreid, ter ondersteuning van snel: na het bericht, slechts een zeer korte tijd kan worden doorgegeven aan de doelgroep.

Gemak: de informatie via de mobiele telefoon te ontvangen.

Nauwkeurig: het bericht kan bereiken van het doel van accurate en tijdige wijze.

Diepgaand: de informatie verzonden door de computer-systeem, aanzienlijk te voorkomen dat de kunstmatige ontbrekende informatie.

Sterke zichtbaarheid: de manier waarop de tekst de informatie te verzenden en te ontvangen.

Economie: de receptie van gratis informatie, stuurt u de kosten van de SMS-dienstverlener in overeenstemming met de tarieven, geen lange afstand en de roaming-en andere bijkomende kosten.

Tijdbesparend en efficiënt: dezelfde informatie kan worden verzonden tegelijkertijd aan meerdere doelen; en kunnen gebruik maken van meerdere parallelle verwerking terminal voor het verzenden en ontvangen van sms-berichten, zo bespaart een heleboel tijd

Algemene Kenmerken

Quad-Band GSM-Modem: 850/900/1800/1900Mhz (gebruik wereldwijd)

Net als 16 single-channel apparatuur werken op hetzelfde moment

Invoegen van 16 sim-kaarten (groot of klein)

MTK GSM-Modem supportchange imei door OP commando

Verzenden over 9600 sms per haven per uur

Verbinding met de computer via een datalijn kan geïntegreerd worden met periodieke 8

Compatibel met OS: Linux / XP / Vista / WIN7 / WIN8/WIN 10 enz.

Hoe wijzigt u de module-gsm-modem imei Gebruik putty om in te loggen module Ingang van de in opdracht ATE1 echo display / SCHRIJVEN:AT+EGMR=1, 7, "359231033480797" en dit op commando verandert de module imei te 359231033480797, en pls merk op dat u het juiste imei-nummer, als niet de imei zal worden teruggezet naar de fabriek na een reboot.

Hoe maak je een oproep Login module en de plugin de oortelefoon in de module.De ingang van de aan de opdracht ATE1 echo display Gebruiken bij opdracht ATD om te bellen.Zoals u wilt bellen 10086 dan moet je invullen in opdracht ATD10086 ; dan hoor je de ring van de koptelefoon.U kunt gebruik maken van at-commando ' ATH aan handup een gesprek.

Merk:

Deze SMS-modem knippert elke 2 seconden ingedrukt wanneer het normaal werkt.Knippert het lampje één keer een seconde, zonder signaal.Als je zoals deze dient u de werking van de module op de sim-kaart om deze module te controleren.Schakel de module vermogen om de sim-kaart wijzigen

Het Installeren van het modem zwembad ? 1. Controleer of de netspanning kabel het toestel aansluiten, 2. Plaats de SIM-kaart plaatst, moet u chipset verbinding met card reader 3.Gebruik een USB 2.0-Kabel aansluiten computer, volgt u de aanwijzingen om de driver te installeren 4. Zet de stroom, rood LED-licht, rood licht knipperen staat apparatuur begint te werken Gratis trial versie van sms-software zal worden verstrekt.geen licentie versie.

Functie bulk SMS te sturen, IMEI veranderen
Producten Status Voorraad
Interface Type USB
product grootte 39*15*21cm
Garantie één jaar
IMEI VERANDEREN Ja
sms software sms caster/sms verlosser/kannel/diaffan
Pakket Ja
Model Aantal YDT-V16-M26
stk Ja
Interface USB 2.0
Type Draadloos
bulk-sms verzenden en ontvangen Ja
Ondersteuning GSM/GPRS
GSM Frequecny 850/900/1800/1900Mhz
Stijl Externe
Merknaam EYONDALINK
IN Opdracht Ja
Overdrachtssnelheid 14.4 Kbps
draadloos Modem Type RAND

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd