2020 hot verkopen hoge kwaliteit opvouwbare elektrische rolstoel voor oude mensen

Nieuw product

€688.37

Op voorraad

Tags:

hond rolstoel, verplaatsbare elektrische rolstoel, rolstoel, gotway tesla, trap rolstoel, wiel rolstoel, trap beklimmen rolstoel, wielen elektrische rolstoelen, nippi rolstoel fiets, elektrische rolstoel

Ons bedrijf

Ons bedrijf is de fabrikant van de elektrische rolstoel, manuele rolstoel, ouderen elektrische scooter,revalidatie machine Oxygenerator, looprek, wandelstok,steek rolstoel,rolstoel motor enzovoort.We hebben een hoog niveau in de rolstoel produceren technologie.We zijn erg blij om zakelijke relatie met u.

Over ons

1. Wij zijn Professioneel en ervaren in deze business. 2. Onze supply chain management is streng en efficiënt, en kwaliteit zijn gegarandeerd. 3. Wij hebben een automatische productie-modus, en wij kunnen u voorzien van producten van verschillende niveaus. 4. Wij hebben strikte QC systeem om productie proces te maken van elk product voldoet aan de criteria. 5. Onze professionele en attente service na verkoop elimineert uw zorgen.

Waarom ons

1.Meer orde , meer korting , concurrerende prijs! 2.Van harte welkom om contact met ons op voor een betere prijs ! 3.Goede service, snelle levering, en op wij zijn vertrouwend de moeite waard. 4.We kunnen u garanderen dat u tevreden zult zijn met onze producten. 5.We behandelen klanten als vrienden en bieden u een uitgebreide service.

Contact informatie

Batterij Lithium Batterij
Merknaam LVYI
Materiaal aluminium legering
Achterwielen 12 inch/ 24 inch
Motor 320*2
Model Aantal 1501/1502
kleur blauw
Voorwielen 8 inch
Product Elektrische Rolstoel
Oorsprong China

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd