AD8495 ARMZ Thermische Precisie K-Type Thermokoppel Versterker Analoge Output Module van uur

Nieuw product

€4.32

€5.61

-22 %

Op voorraad

Tags:

3d, advertentie, msop8, arduino, oled ssd1309, arduino voor display, sixpack t-shirt, versterker thermokoppel, microfiber t-shirt, ad8495

.

.

Beschrijving: Materiaal: de Elektrische componenten van de

AD8495 AD8494 / AD8495 / AD8496 / AD8497 J en K-type thermokoppel versterkers zijn eenvoudig in het gebruik.

Deze versterkers produceren kleine thermokoppel knooppunt voltage converter

Makkelijk-te-lezen-signaal om naar een analoog-naar-digitaal converter (ADC) of microcontroller.Van het thermokoppel naar de uitgang van de versterker gain van ongeveer 5 mV / Celsius.

AD849x gebruik van on-chip temperatuur sensor voor de koude las compensatie.Thermokoppel voor nauwkeurige metingen over een breed temperatuurbereik.

AD849x gebouwd een precisie-instrumentatie versterker.De versterker heeft een hoge common-mode rejection kan worden onderdrukt lange thermokoppels kunnen halen common-mode ruis.Voor extra Bescherming, hoge impedantie input van de versterker is eenvoudig toe te voegen extra filtering maatregelen.

AD849x ondersteunt een breed scala van supply voltage range.In een enkele 5V voeding, AD849x kan dekking van bijna 1000 graden thermokoppel temperatuur. 3V voeding, kan het direct worden gerelateerd aan lage aanbod

Spanning ADC-interface.Het kan ook gebruikt worden tot + / - 18V voeding, ondersteunen de oproep voor een breed common mode input range van industriële systemen.

Ongeacht de power rails, AD849x kan gemakkelijk meten van negatieve temperatuur.Het kan gebruikt worden voor het aanpassen van de 0 graden Celsius

output voltage reference pin, die is aangepast AD849x output bereik ADC biedt de flexibiliteit om aan te passen.

Stabiele input is ontworpen om een verscheidenheid van echte verbinding.CJMCU-8495 kan weerstaan veel hoger dan de ingang voedingsspanning rails.Bijvoorbeeld met ± 5 V voeding, Voltage ingang zelfs op ± 35 V zijn ook gegarandeerd niet dae het apparaat.De minimale en maximale input bias current is bevorderlijk voor een open thermokoppel fout opsporing.

Toepassing

J-of K-thermokoppel

Oven temperatuur meting

Uitlaat gas temperatuur detectie

Kleur: paars

Materiaal: PC + metaal

Inhoud Van De Verpakking:

1 * AD8495 Thermokoppel Moudle

1 * Connector

1 * Pin

Alleen de inhoud van de verpakking, andere producten zijn niet inbegrepen.

Opmerking: het Licht schieten en de verschillende displays kan de kleur van het item in de afbeelding een beetje verschillend van het echte ding.De meting toegestaan fout is +/- 1-3cm.

.

.

[ Verzendkosten ]

1. Alle items worden geleverd binnen de 6 werkdagen nadat de betaling wordt ontruimd.

2. Alle items worden geleverd via Post, die duurt normaal gesproken 15-35 dagen aan te komen.

3. Internationale verzending vereist meer ingewikkelde verzending procedures (zoals beide landen douane -, transit-stations, enz.), ook zal het effect van een groot aantal factoren, zoals een vakantie, het weer, enz, dus het zal waarschijnlijk langer duren voor uw artikelen te arriveren op de eindbestemming.

4. Invoerrechten, toegevoegde waarde belastingen en eventuele andere lasten zijn niet inbegrepen in de prijs of het item verzendkosten.

Dank u voor uw begrip in deze kwestie.

[ Feedback ]

Feedback van klanten is zeer belangrijk voor ons.

Laat 1 minuut om contact met ons op VOORDAT u vertrekt slechte feedback, wij lossen het probleem positief en doen wat we kunnen om te zorgen dat u tevreden bent.

als er een probleem zijn met uw aankoop.We handhaven van hoge normen van kwaliteit en het streven naar 100% klant tevredenheid!

[ Contact ]

9:00 tot 18:00 (GMT +8), van maandag t / m vrijdag van 8:30 tot 12:30 (GMT +8) van zaterdag.

ons kantoor is gesloten op zondag en feestdagen (China)We bieden onze excuses aan voor het late antwoord tijdens de feestdagen.

Onze Missies:1. Exporteren hoogwaardige goederen uit het oosten, tegen een concurrerende prijs aan u.

2. Om te werken met onze klanten op te bouwen met zijn bedrijf.

3. Maximaliseren van onze internationale koper de winstgevendheid en het concurrentievermogen.Neem dan snel terug komen en ons opnieuw bezoekt!

Oorsprong CN(Oorsprong)
Type Handje Delen

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd