Tranjis Games - Virus! Kaartspel-de meest besmettelijke spel. De spaanse editie. + 8 jaar

Nieuw product

€17.19

€20.22

-14 %

Op voorraad

Tags:

instabiele eenhoorns draken uitbreidingskaarten, kart race, bordspel munchkin, gezichtsmasker voor virus, dixit spel, ghost stick, kaart greet, kaarten, imploderende kitten, kaartspel uno

Duur van vertrek: 20 minuten Aantal spelers: Vanaf 2 tot 6 spelers Aanbevolen Leeftijd Vanaf 8 jaar Game-Inhoud: 68 letters + 2 aanpasbare en instructies

Op Onze-lieve-Vrouw van Tranjis ziekenhuis, het alarm gaat af wanneer het lab newbies beseffen te laat dat het monster containers waren niet leeg is als ze dacht.Binnen zijn ze uitbraken van experimentele virussen die nu in het kamp van de breed in het midden en alleen u kunt stoppen met hen.

Uw missie is om het gezicht van de pandemie en strijden voor de eerste tot het uitroeien van virussen door het isoleren van een gezond lichaam om te voorkomen dat de verspreiding van vreselijke ziekten.

Ethisch is of niet, alle middelen binnen handbereik zijn de moeite waard om te winnen.De winnaar zal worden gevuld met de afrekening en de verliezers zijn geworpen in de woedende ggd.

Gebruik je verstand uit te stijgen met de overwinning van door het boycotten van de inspanningen van je rivalen.

Zoals Bertrand Russell zei ooit: "het enige dat zal verlossen van de mensheid is de samenwerking." Natuurlijk, de man wist niet dat dit spel.

Oorsprong ES(van Oorsprong)

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd