Ziguang 3Buttons Flip Externe Sleutel Shell Auto-Toets Geval voor Nieuwe MG GS-Lege Geval Afstandsbediening Dekking voor MG Gratis Verzending

Nieuw product

€20.61

Op voorraad

Tags:

hs mg, fiets-toets geval, Joyroom, mg zw key, geval sleutelhanger, toets mg, tg117, toets mg6, mg zs tpu-toets, over de belangrijkste yamaha

Product Beschrijving: Ziguang 3Buttons Flip Externe Sleutel Shell Auto-Toets Geval voor Nieuwe MG GS-Lege Geval Afstandsbediening Dekking voor MG Gratis Verzending

Product Afbeeldingen:

whatsapp/wechat:+0086-15280404219

skype:maggie82343

VEELGESTELDE Vragen

Welkom in de winkel in Ziguang,deze pagina zal u helpen bij het oplossen van problemen tijdens uw aankoop,neem dan contact op met de klantenservice als hieronder veel voorkomende vraag niet kunnen oplossen van uw probleem.

1. waarom ons Kiezen?

A. Professional: wij zijn een team van professionals in de auto security producten, kunnen wij technisch personeel ondersteuning 7 x24 uur.

B. Alle items hebben een garantie van 1 jaar.Als u kopen is niet in overeenstemming met de verkoop van de kwaliteit, toepasbaarheid of overeenkomt met de beschrijving, kunnen we ervoor zorgen dat al uw problemen opgelost kunnen worden.

C. Garantie: wij geven garantie voor 12 maanden.

2. Voor het vervoer manieren en methode

A.Alle goederen worden geleverd binnen 1 tot 3 werkdagen, nadat de betaling ontvangen, zoals de Chinese lunar New Year holiday, de Mid-Autumn festival, enz.

B. Alle goederen die worden verzonden door DHL/EMS/Fedex naar Singapore/China post/Finland.Als door UPS/DHL/FEDEX levering, levertijd is ongeveer 5-10 dagen en 10-20 werkdagen door EMS en 30-60 post parcel werkdagen.Wij zullen de tracking nummer nadat de goederen verzonden.U kunt bijhouden van de status van uw bestelling op elk gewenst moment te bieden tracking nummer, of neem contact op met ons de laatste verzending status-updates.

C. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane invoerrechten, belastingen en andere douane-heffingen aan de douane kosten.

3.Welke vormen van betaling worden geaccepteerd voor online aankopen?

Wij keuren T/T, Credit Card, Visa, MasterCard, PayPal,het westenunie, enz.

4.Zal Lockartist het verzenden van een orderbevestiging via e-mail?

Ja.Als u uw e-mailadres bij het plaatsen van een bestelling, zullen wij u een bericht sturen ter bevestiging van uw order binnen 24 uur.

5.Terugbetalingen:

De verzendkosten worden niet gerestitueerd.Terug met de originele kassabon zal worden terugbetaald in de oorspronkelijke vorm van betaling

Items die niet in aanmerking komen voor het retourneren of ruilen:

De uiteindelijke verkoop items

Artikelen beschadigd door normale slijtage en

6.Feedback en kritiek

Geef ons een vijf-sterren positieve feedback, als u tevreden bent met onze service.

R/C-Functie Met
Maatwerk No
Land/Regio van de Auto Vervaardiging China

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd