Alipop Korte Menselijk Haar Pruiken Voor Zwarte Vrouwen Pixie Cut Pruik Braziliaans Haar Bob golf Pruik Remy Volledige Machine Pruiken 150% dichtheid

Nieuw product

€31.62

€73.54

-57 %

Op voorraad

Tags:

haar menselijke pruik, 20 inch diepe golf pruik, 24 inch peruaanse haar, dames ni, ultrason skin scrubber, escatch badmode, tondeuse met verwijderbare batterij, 14 inch human hair weave, gezicht massag, ALIPOP

versie=7.3.2; datum=20181212

details_start

chanpin_begin

details_end

product_Photo_start

product_Photo_end

recommand_start

chanpin_begin

Snelle Verzending

Als een van de top menselijk haar bedrijven, zijn we toegewijd aan het leveren van onze klanten met de beste 100% human hair extensions op de markt.Of u nieuw bent op onze website of een nieuwe klant in het algemeen, ons doel is om uw eerste keuze in hoogwaardige kwaliteit 100% Remy hair extensions.Alipop haar heeft zijn reputatie opgebouwd op het verkopen van de hoogste kwaliteit, prachtige,zachte Remy hair extensions, begeleid door een snelle, vriendelijke en betrouwbare klantenservice.Ervaring onze toewijding vandaag; beginnen met winkelen voor uw perfecte look op Alipop haar bedrijf.

Return_Refund_End

Return_Refund_Begin

customer_shart_end

service_start

service_end

choose_us_start

Q1:Over Ons?

A1:Alipop Menselijke Hair Factory is een van de top merk menselijk haar fabrieken in China, sinds 1996, professionele Menselijk Haar Pruiken fabrikant, gelegen in Xuchang,China.

Q2:Over Deze Pruik Product?

A2:Het is 100% menselijk haar pruiken, met een Sterk medium brown Swiss lace, stel riemen, baby haar, elastische net en 4 kammen, kunnen wij leveren full lace wig, lace front wig en 360 Lace Wig.

Q3:de gemiddelde cap passen in mijn hoofd?

A3: In het algemeen, de omvang van de meeste lace front wig is gemiddeld van grootte en met de hoge elastische verstelbare bandjes, meer dan 98% klanten voelen zich sterker te passen met hun hoofd zeer comfortabel.En het kan houden de pruik stabiel op het hoofd, zelfs tijdens het sporten.

Q4:Kan ik Bestellen Small/Large Cap Maat?

A4: ja, nadat u de betaling, moet het gewoon laten ons een bericht "ik moet de kleine/Grote cap maat, maar de Grote Cap maat nodig Extra $25.

Q5: het Hoe om te Bevestigen dat de pruik dichtheid?

A5: De pruik dichtheid is nauw verbonden met het gewicht, Voor verschillende Dichtheid , Het gewicht ons ook Anders, wanneer u de pruik en de twijfel van de dichtheid niet aan uw bestelling aanvraag, kunt u het gewicht van het haar en stuur ons een foto om te bevestigen.

Q6: Waarom zijn er korte haren op de inslag?

A6: Wanneer de haren knippen van donateurs ,het is een bundel van lange haren en geen inslag.Een lengte van de haren moeten worden vouw voor het naaien in de pruik dop.Dat is de reden waarom er zijn korte haren door de ene kant.Maak u geen zorgen over dit, het zal geen gevolgen voor haar op zoek, en zal geen invloed hebben op het haar en gebruik en de kwaliteit.

Q7:Waarom niet elke streng van haar zijn dezelfde lengte?

A7:Onze haren zijn 100% human hair, Als onze eigen haren, echt menselijk haar, is het niet mogelijk om te groeien exact dezelfde lengte van elk deel.Dat is de reden waarom het menselijk haar de uiteinden zijn altijd dunner dan de top.Gelieve volledig te begrijpen en te overwegen alvorens te bestellen.

Q8:Hoe Kies Je De Conditioner?

A8:Tijdens het wassen van je haar, gebruik nooit een shampoo bedoeld voor natuurlijk haar. "Hoewel de normale conditioner is OK, de shampoo is te hard en kan leiden tot haren vallen uit.

Q9:Hoe Houden Menselijk Haar Pruik Vorm?

A9:Terwijl je zit thuis, neem het uit en zet het op een pruik stand.De stand zal helpen om de vorm en het nemen van het uit je hoofd neemt afstand van uw eigen trekken en trekken de haren uit.

Q10:Hoe te installeren menselijk haar pruik?

A10:Link U:https://youtu.be/IPJtL990lco

Materiële Rang Remy Haar
Merknaam ALIPOP
Cap Maat Gemiddelde Grootte
Menselijk Haar Type Braziliaans Haar
Structuur Diepe Golf
Oorsprong CN(Oorsprong)
Geschikt Sterven Kleuren GEEN

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd