Hangende Hals Tractie Kit Verstelbare Cervicale Tractie Apparaat Chiropractie Nek Correctie Brancard Pijn Head Massager H

Nieuw product

€12.81

€26.15

-51 %

Op voorraad

Tags:

voor nektractie, headach, verstelbare chiropractie aanpassen instrument, hoofd hangmat ebay, pijn in de nek, aangepaste stof masker, schouder massager acupoint, jmron nek massager, gehaakt kussen, stretch brancard

Kenmerken

1.De hangende hals tractie kit kan een krachtige ondersteuning om de druk te verlichten op het spier -, zenuwweefsel en kleine breuken van de wervelkolom. 2.Gemakkelijk om te worden opgehangen door deuren, geen andere gewicht nodig, gratis te passen, de trekkracht door jezelf, geschikt voor thuis gebruik in het gezin, met comfortabele en wetenschappelijke nek zorg. 3.Verstelbare grootte hoofd brace kan op grote schaal geschikt voor de meeste volwassenen, eenvoudig te corrigeren in de nek door het beperken van het buigen, strekken en draaien, lichtgewicht en praktisch. 4.Een must voor mensen die lijden aan cervicale letsels, zacht probleem verwondingen, chronische spanning of bot, ligament letsels, etc.

Specificaties

Materiaal: Canvas, Staal, ABS (Kunststof) Kleur: Grijs Installatie-Methode: Deur Hangen

Hoe Te Gebruiken:

1.Sluit de ABS-kunststof klemmen, schorsing balken en riemschijven. 2.Hang de trekkabels aan beide uiteinden op het gewicht van de tas en de tractie haak. 3.Zorg ervoor dat de trekkracht van de riem is opgehangen aan de tractie haak en gereed voor installatie. 4.Pas de trekkracht van het gewicht van de zak volgens de arts. 5.Ga zitten en het dragen van de tractie leiband. 6. Elke tractie tijd kan het 15 tot 30 minuten.Tractie moet ten minste eenmaal per dag als de conditie het toelaat, kan tot 2 tot 3 keer.Normaal 20 dagen voor een cursus van de behandeling, of zoals voorgeschreven door een arts.

Vriendelijk Opgemerkt:

1. Controleer de installatie-verbinding voor gebruik zorgvuldig in geval van schade veroorzaakt aan de patiënt. 2. Kritisch zieke patiënten en oudere patiënten moet worden bijgestaan en begeleid door mensen voor het juiste gebruik. 3. Mensen die lijden aan een zwaardere cardiopulmonale ziekten, cerebrovasculaire ziekten, hemorragische neiging, maligne tumor, huiduitslag of de tractie gebieden met beschadiging van de huid zijn VERBODEN om het apparaat te gebruiken.Als u last heeft van andere ziekten, volg dan de arts voor gebruik.

Pakket Inbegrepen: 1* Cervicale Tractie Kit(Als Afbeelding)

Toepassing Nek
Oorsprong CN(Oorsprong)
Model Aantal 102132
Item Type Massage & Ontspanning
Merknaam agdoad

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd