2 pc ' s/veel Één Kant FR4 Fiberglass 10x15cm Stripboard Veroboard vero circuit bord breadboard prototyping papier pcb

Nieuw product

€8.24

Op voorraad

Tags:

stripboard, dubbele pcb, fr4 pcb, de het netwerkschakelaars van de pcb, xilinx, pcb stripboard glas, pcb stripboard, esp32 pcb, veroboard 30, Craft Papier

2pcs/veel Één Kant 100x150mm Stripboard Veroboard FR-4 Glas Vezel PCB Board

Grootte: 100x150mm

Gat diameter : 1.0 mm

Raster 2,54 mm

Dikte : 1,5 mm

Oppervlakte: Vertind

Basis Materiaal: FR-4 Glas

de kleur van de achterkant: wit

Single-Side

Gloednieuw en Hoge Kwaliteit

Het Verschepen Termijn

Item zal worden verzonden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van uw betaling.Wij verzenden de post via China Post Air Mail en EMS.

Zorg ervoor dat uw juiste adres.

Internationale Kopers Let op: de Levertijd is afhankelijk van bestemming en andere factoren, kan duurt een tot 10-30 dagen, wees geduldig, voor de aankomst.

Internationale Kopers – Gelieve Van Nota:

De invoerrechten van, de belastingen en de lasten zijn niet inbegrepen in de puntprijs of de verschepende lasten.Deze lasten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Gelieve te controleren met het douanekantoor van uw land om te bepalen wat deze extra kosten voorafgaand aan het bieden / het kopen van

Retour Beleid

Als u niet tevreden met ons product, dient u helpen om te posten in onze product terug te sturen.U moet betalen het terug plaatsen van de verzendkosten.Na ontvangst van ons product, we beloven om aan te terugverdientijd 100% van uw geld.

Als de producten is gebroken voor aankomst, dient u het doen is het nemen van een foto aan ons te tonen onze beschadigde product.We beloven dat We terugverdientijd 100% van uw geld.

Als je niet kan ontvangen product binnen 40 dagen, neem dan contact met ons op, we beloven om aan te terugverdientijd 100% van uw geld.

Schrijf uw recensie

Schrijf uw recensie

Gerelateerd